Też bym chciał umrzeć gdyby moim partnerem był ChodnikowyWilk
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
jednak idziemy coś zjeść do baru mlecznego obok przypominają mi się stare czasy, jak jeszcze mieszkałam ze współlokatorką i nie chciało mi się gotować. Najpierw był bar mleczny, potem olimp... chociaż w olimpie ostatnio podrożało, ale czasem chodzimy sobie z Wilkiem jak już naprawdę gdzieś się spieszymy lub nie chce nam się robić obiadu.
Teraz bodajże cena po 4,69 zł za 100g. Chociaż nie można odmówić tego, że w Olimpie jest smacznie. Jedynie Ci zdziwieni ludzie, którzy nakładają od cholery żarcia, a potem zdziwieni, że za obiad płacą prawie 4 dychy.
ja pitole myślałem że nieco ponad 3,50
to już jest zdzierstwo, musiałbym wydać 4 dychy żeby się najeść xD
dużo lepiej sobie pójść do jakiegoś north fisha
[ Dodano: 2020-07-26, 18:43 ]
MsMadeleine napisał/a:
Jedynie Ci zdziwieni ludzie, którzy nakładają od cholery żarcia, a potem zdziwieni, że za obiad płacą prawie 4 dychy.
no właśnie dlatego wolę system gdzie płacisz za mięsko a fryty, warzywka itp w sumie bez limitu sobie nakładasz w ramach "dodatków"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum