_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ktoś mi wyjaśni ten nagły wzrost screenów ripost sprzed roku/kilku lat w poczekalni? Bo mam ostatnio wrażenie że obecnie co drugi dobry screen w poczekalni jest ripostą sprzed kilku lat.
Ktoś mi wyjaśni ten nagły wzrost screenów ripost sprzed roku/kilku lat w poczekalni? Bo mam ostatnio wrażenie że obecnie co drugi dobry screen w poczekalni jest ripostą sprzed kilku lat.
Bo co drugi screen, zarówno na głównej, jak i w poczekalni jest Pumpernikla A on kopie na mistrzach dosyć głęboko, niemal jak Moris na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum