Ale tak na przyszłość, gdyby ktokolwiek z Was miał problem z wejściem na forum i nie miał kontaktu z żadnym z forumowiczów, zawsze można napisać PW... na mistrzach. Najlepiej do Ascary, bo ona tam jest najczęściej z nas.
A, bo Ciebie nie ma na czacie na Messengerze, to nie wiesz. Nie pracuję już na Mistrzach, w sensie pracuję do kwietnia. Zaczęło się od sporu z wlsz i Mariusz początkowo nie przyjął mojej rezygnacji, kazał to przemyśleć itp., ale dowiedział się, że zbijam oceny screenom niezgodnym z moimi poglądami i uznał, że skoro tak, to w sumie nie stoi mi na drodze, jeśli chcę odejść. Czyt. nawet jakbym nie chciała, to mam odejść.
Ci ludzie serio się potrafią zajmować tym, kto daje jaką ocenę skrinom które ocenia 50 osób dziennie na umierającym serwisie? xD I dobrze że odeszłaś, niech sobie sami ustawiają te główne
I trzeba było tyle dram toczyć, żeby teraz mieć takie problemy
No trzeba mieć priorytety. Sama wiesz jak jest.
[ Dodano: 2020-04-03, 19:05 ]
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Czyli w zasadzie siedzimy tutaj aż coś z technicznej strony poważnie siądzie, bo adminom z monster.org nie będzie się chciało nas reanimować.
Shiieeeeeet. Nagła śmierć.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A, bo Ciebie nie ma na czacie na Messengerze, to nie wiesz. Nie pracuję już na Mistrzach, w sensie pracuję do kwietnia. Zaczęło się od sporu z wlsz i Mariusz początkowo nie przyjął mojej rezygnacji, kazał to przemyśleć itp., ale dowiedział się, że zbijam oceny screenom niezgodnym z moimi poglądami i uznał, że skoro tak, to w sumie nie stoi mi na drodze, jeśli chcę odejść. Czyt. nawet jakbym nie chciała, to mam odejść.
Nie no, chodziło nie o jedno słabe, ale o czasem hurtowe zbicie oceny, żeby spadły z topek i miały słabą ocenę. Z tym, że to część - zbijałam też np. takim, które z różnych przyczyn wejść nie mogły, a nie chciałam się tłumaczyć userom „czemu nie na głównej jak taka ocena”.
Jeśli idzie o światopoglądowe, to religijne. Przykład „odwrotny egzorcyzm, to kiedy szatan każe księdzu wyjść z dziecka”. Zwyczajnie nie chciałam pracować w serwisie, w którym takie rzeczy są na głównej.
Tak czy inaczej... Przez moment myślałam, że może szkoda, że w sumie lubiłam to no i kasa i może pogadam z Mariuszem o mozliwosci kontynuacji współpracy mimo wszystko... Ale dałam sobie na wstrzymanie i uznałam, że nie, nie chce mi się już.
[ Dodano: 2020-04-03, 19:42 ]
Mogłabym ewentualnie jakieś rzeczy czasem powrzucać i o tym może z Mariuszem pogadam, czy jest opcja jeśli nie będę już adminem, ale pracować na dyżury już i tak nie chcę, więc dobrze się stało.
Ascara, myślę że podjęłaś słuszną decyzję. Najgorzej to robić coś wbrew sobie i się do tego zmuszać. I tak odwaliłaś na mistrzach kawał dobrej roboty
A zawód masz dobry więc nawet jak jeszcze przez chwilę trochę pomurzynisz to za jakiś czas i tak będziesz zgarniała niezłe hajsy
zbijam oceny screenom niezgodnym z moimi poglądami
Szkaluję! Też bym cię zwolnił. Słuszna decyzja sanhedrynu mistrzów. Pierwsza od jakichś 7 lat.
Czyli np. jakie wrzuty sabotowałaś?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
[ Dodano: 2020-04-03, 20:35 ]
Te, Marian, dejcie mnie etat Ascary jak hajs jest dobry. Najlepiej pracować dla dobrze opłacanej idei!
........................
........................
Jeśli idzie o światopoglądowe, to religijne. Przykład „odwrotny egzorcyzm, to kiedy szatan każe księdzu wyjść z dziecka”. Zwyczajnie nie chciałam pracować w serwisie, w którym takie rzeczy są na głównej.
Wiesz, mimo wszystko w pracy trzeba być neutralnym światopoglądowo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum