Jak tylko Moris się zajmie swoimi problemami z pociągiem do dziewczynek zamiast rzucać się i obrażać mnie i się zajmie swoimi lalkami zamiast się rzucać, że Missy ma czarne Barbie.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2018-12-26, 14:34 ]
Moris299 napisał/a:
icywind napisał/a:
A wiecie, że prawie każdy zoofil to heteroseksualista, bo ruchają zwierzęta innej płci? Zastanówcie się zanim oddacie swojego kota w opiekę hetero.
to że jesteś mordercą albo głupi albo silny to nie jest zależne od koloru skóry a od na przykład miejsca zamieszkania, warunków życia, tego jak i gdzie byłeś wychowywany, gdzie się urodziłeś i tym podobne
Wiem, dlatego jestem przeciwny wpuszczania ludzi z krajów muzułmańskich którym religia mózg spaprała w wielu sprawach
A no to ja generalnie też, w przeciwieństwie do innych np ukraińców. Oni by mogli się u nas zadomowić
Islam jest jedną z pierwszych chrześcijańskich herezji, ma swoje korzenie jeszcze za życia pierwszych apostołów.
Nie cierpię protestantyzmu, pierwsze herezje były dużo gorsze niz protestantyzm, czemu miałbym twierdzić, że islam jest fajny?
Jesteś popierdolony. Skąd ty w ogóle sobie ubzdurałeś takie rzeczy xD
Skończyły się argumenty więc musisz wymyślać frazesy?
to że jesteś mordercą albo głupi albo silny to nie jest zależne od koloru skóry a od na przykład miejsca zamieszkania, warunków życia, tego jak i gdzie byłeś wychowywany, gdzie się urodziłeś i tym podobne
Wiem, dlatego jestem przeciwny wpuszczania ludzi z krajów muzułmańskich którym religia mózg spaprała w wielu sprawach
A no to ja generalnie też, w przeciwieństwie do innych np ukraińców. Oni by mogli się u nas zadomowić
Zgodzę się. Ukraińscy dobrze wpływają na naszą gospodarkę i są niegroźni.
Muzułmanie których zachód przyjął miliony i których przyjęcie chciał na nas wymusić to całkiem in a kultura.
To kulkura która cieszyła się z zamachów na WTC, cieszy się gdy katolikom odetnie się głowę oraz dla których seks i ślub z 13 latka to całkiem normalna rzecz. Takich dzikusów nam nie trzeba.
Nie interesuje mnie, że są wśród nich normalne jednostki. Nawet fakt, de normalnych jest więcej niż dzikusów nie ma znaczenia.
[ Dodano: 2018-12-26, 16:23 ]
Love178 napisał/a:
, ale taki Moris próbuje tu mnie przekonywać, że powinnam w niego rzucić kamieniem za sam jego kolor skóry, bo "Allahu Akbar, przyszedł dzikus kraść nasze kobiety!!11!#"...
Gdzie tak niby napisałem?
Kolejny przykład wymyślania frazesów.
[ Dodano: 2018-12-26, 16:25 ]
Mistress9 napisał/a:
NieMamKlawiatury napisał/a:
Ekhm, u homoseksualistów pedofilia nie występuje częściej, co za debilne odwracanie tego, że hetero pedofile często wybierają chłopców. Wybierają ich, bo pedofilia to pociąg do dzieci, bez względu na ich płeć, nie dlatego, że są homo.
This.
[ Dodano: 2018-12-26, 11:26 ]
Ale żeby się wypowiadać o pedofilii to pasuje chociaż trochę się tematem zainteresować.
BTW ja to w sumie zatoczyłam koło, bo zaczynałam od bycia lewakiem poprzez skrajności prawicowe a i tak skończyłam znowu jako lewak I jest mi z tym dobrze, jakoś już nie nienawidzę świata
Kolejny przykład debilki odbijającej się od debilizmu do debilizmu. Za kilka miesięcy jak znajdziesz innego bolca to znowu zmienisz kierunek.
Kolejny przykład debilki odbijającej się od debilizmu do debilizmu. Za kilka miesięcy jak znajdziesz innego bolca to znowu zmienisz kierunek.
W imieniu Missy wnoszę o bana
[ Dodano: 2018-12-26, 16:51 ]
Moris299 napisał/a:
Cytat:
Jak tylko Moris się zajmie swoimi problemami z pociągiem do dziewczynek zamiast rzucać się i obrażać mnie i się zajmie swoimi lalkami zamiast się rzucać, że Missy ma czarne Barbie.
Pozdrawiam.
Jesteś popierdolony. Skąd ty w ogóle sobie ubzdurałeś takie rzeczy xD
Skończyły się argumenty więc musisz wymyślać frazesy?
1 primo to ty utożsamiasz orientację z pedofilią. Dorosły, dziecko przecież wszystko jedno i heteroseksualizm. Więc chyba coś z tobą nie tak.
2 primo to ty zacząłeś obrażać od pedofilii ale w twoją stronę to "frazesy", tak?
Teraz wyzywasz Missy ale pewnie, ty to masz argumenty. Wyssane z dupy.
1 primo to ty utożsamiasz orientację z pedofilią. Dorosły, dziecko przecież wszystko jedno i heteroseksualizm. Więc chyba coś z tobą nie tak.
2 primo to ty zacząłeś obrażać od pedofilii ale w twoją stronę to "frazesy", tak?
Teraz wyzywasz Missy ale pewnie, ty to masz argumenty. Wyssane z dupy.
1 nie utożsamiam a mówię, że jest powiązanie.
Jeśli masz wątpliwości
https://sjp.pl/utożsamiać
2. Ciebie zacząłem niby obrażać? Gdzie niby napisałem, że każdy homo to pedofil? Albo w twoją stronę bezpośrednio?
[ Dodano: 2018-12-26, 17:32 ]
Nadir napisał/a:
Może nie ban, ale soczyste ostrzeżenie by się tu przydało, bo przegiął.
To ja wnoszę o każde "debilu","kretynie" i "idioto" w moją stronę
To ja wnoszę o każde "debilu","kretynie" i "idioto" w moją stronę
Wnosisz w zasadzie o co? O powtórzenie, wyeksponowanie?
A tak na serio, wszyscy balansowaliście na krawędzi i jechaliście po bandzie i grubo przesadziliście.
Ale z Missy przesadziłeś mocno i warn się za to należy.
Jak chcesz zgłosić czyjeś posty o obrażanie, to podeślij mi na PW linki, jeśli to będzie jawny bezpodstawny atak to też poniosą konsekwencje.
Ale licz się z tym, że każdy Twój bezpodstawny atak zostanie potraktowany tak samo.
Aha, i jak ktoś znów poruszy ten temat to będzie 24h odpoczynku. Bo wszyscy przesadziliście.
Ostatnio zmieniony przez widzu 2018-12-26, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum