No to ten... Wczoraj już byłam tak wyczerpana po podróży, że tylko się umyłam, przegryzłam coś i... poleciałam do paczkomatu.
Dostałam klapki basenowe, schoko-bonsy i bałwanka w częściach, potłukł się
Moja wina, że źle było zabezpieczone? ¯\_(ツ)_/¯
W zeszłym roku jak wysyłałam kubek Emosi to nie dość, że obwiązałam go folią bąbelkową to jeszcze w kartonik
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Mam kilka pytań:
- Skąd wiedziałaś, że chciałam nową poduszkę?? Podczas remontu poświęcono moją (w sensie jedną z 10, bardziej mam poduszki żeby mieć niż do spania) i cały czas myślałam o wypełnieniu tej luki
- Skąd wiedziałaś, że miałam ochotę zjeść takie oreo ciasteczka?? D:
- SKĄD WIEDZIAŁAŚ, ŻE UWIELBIAM GUMĘ MAMBĘ
- Skąd wiedziałaś, że kocham lampki!! Wszyscy do mnie w otoczeniu "weź po co ci tyle lampek", więc w tym roku się wstrzymywałam przed kupowaniem, ale teraz mam i są nad łóżkiem i niech se gadają B)
- Skąd wiedziałaś, że nigdy nie miałam kalendarza adwentowego i w sumie w tym roku się mocno zastanawiałam czy by tego nie zmienić i teraz moje życie się odmieniło DDD:
- Skąd wiedziałaś, że uwielbiam dostawać skarpetki!
- Skąd wiedziałaś, że kocham gorącą czekola... a zaraz, to oczywiste
- Skąd wiedziałaś, że myślałam o tym, żeby kupić cobie jakieś pachnidełko do psikania?? Teraz już nie muszę, uwielbiam malinę
i dziękuję za karteczkę
A okulary założę na kolację wigilijną~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum