Nadir, nawet o tym nie pomyślałam w ten sposób, ale ok
[ Dodano: 2018-10-13, 20:01 ]
Cytat:
i [Dzisiaj 13:20] Moris299: A w ogóle to ja się na uam zapisałem xD morys student
i [Dzisiaj 14:00] Nadir: Moris299
i [Dzisiaj 14:02] widzu: kurwe
i [Dzisiaj 14:08] Całkiem_Dobry_Chłop: Dla legitki?
i [Dzisiaj 14:50] Moris299: Tak, i dla ZUSu opłaconego
x e i [Dzisiaj 15:04] Lilith: Moris299, kierunek?
i [Dzisiaj 15:34] Całkiem_Dobry_Chłop: Moris299, zamierzasz chodzić na zajęcia i sie uczyć?
i [Dzisiaj 15:35] Całkiem_Dobry_Chłop: Czy będziesz używać legitymacji tylko przez jeden semestr?
i [Dzisiaj 18:13] Dead_Laugh: Lilith, nie.
i [Dzisiaj 18:13] Dead_Laugh: Moris299, jaki kierunek? Wydział?
i [Dzisiaj 18:40] Moris299: Filologia Serbska, na jeden semestr tylko chcę
i [Dzisiaj 19:13] Dead_Laugh: Od kiedy zaczynasz?
x e i [Dzisiaj 19:17] Lilith: Dotrwają do końca, ogladniesz sobie Serbski Film w oryginale
i [Dzisiaj 19:41] icywind: "Filologia Serbska"
i [Dzisiaj 19:41] icywind: moris jest poważnym studentem, ten kierunek jest poważny
i [Dzisiaj 19:42] icywind: DLACZEGO CHCESZ CIĄGNĄĆ PIENIĄDZE Z MOICH PODATKÓW PASOŻYCIE?
i [Dzisiaj 19:44] Całkiem_Dobry_Chłop: BO JESTEŚ FRAJEREM KTÓRY CHCE PŁACIĆ!!
i [Dzisiaj 19:45] icywind: chcę płacić na edukacje a nie morisa cwaniaka
i [Dzisiaj 19:48] Całkiem_Dobry_Chłop: To wymyśl coś żeby twoja kasa szła na edukacje, a nie szła na cwaniaka morisa.
i [Dzisiaj 19:57] widzu: Moris299, kurwa, musisz puścić Remove Kebab na pełną pizdę tam xD
x e i [Dzisiaj 19:59] Lilith: Na praktycznej nauce serbskiego odpal ten film, błaaaagam xDDDD
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ale Staszek pisze fanfiki yaoi więc byłbym ostrożny w ocenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum