_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ja tak jak pisałem wcześniej, będę wolny ok. godz. 18 więc odezwę się wtedy do kogoś z Was bo pewnie do tej pory już znajdziecie jakąś miejscówkę. A spotkać możecie się albo w Cornerze (jeśli nie będziecie chcieli iść gdzieś indziej), albo np. na Placu Mickiewicza pod Krzyżami, bardzo charakterystyczne miejsce, którego nie da się przeoczyć i z którego jest wszędzie blisko :]
Ascara, nie wiem na ile dobrze znasz Poznań, ale po centrum można się spokojnie wszędzie przemieszczać z buta i nie zajmuje to długich godzin A z Cornera jest blisko do dworca więc nie stresuj się, że nie zdążysz na pociąg :]
Najlepiej wymienić się też numerami na PW, żeby nie szukać się potem przez forum.
W ogóle dzisiaj jest 30 stopni i nie było jeszcze takiego dnia żebym od samego siedzenia się pociła aż do teraz, więc poszłam wziąć zimny prysznic i teraz jak wyszłam, to się zrobiło pochmurno i dużo chłodniej xDDD
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Dobrze, że powiedziałeś. Myślelibyśmy, że jesteście tą samą osobą
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum