Mam problem z civilization IV. Mam grę z dodatkiem warlords, i tam jest automatycznie(może dlatego że mam pirata) fanowski dodatek "Road to War". Jak go włączę to nie ma dźwięku. Wie ktoś co może być przyczyną?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Masz dodatek Beyond the Sword? Jak nie masz to ściągnij, zobaczymy może tam pójdzie. Ogólnie Road to War to całkiem fajny scenariusz (to ten z II wojny światowej?), ale nie radzę grać Ruskimi. Można spróbować Wielką Brytanię albo Niemcy najfajniej
_________________ Popełniliście wielki błąd. Chcieliście wydymać Freda, a teraz Fred wydyma was!
Tak, lubię CiV. Ściągam beyond the sword, może pomoże. IV jest dla mnie najbardziej grywalna, ale może dlatego ze V(a kompa mam raczej mocnego) wypierdziela mi się co pare minut i nie mogę się nagrać.
Ja V mam oryginalną i też mi się tak sobie podoba, no ale kupiłe, za dyche. IV mam pirackiego od kilku lat i świetnie się bawię, tereaz ściągnąłem dodatki(bts nie pomógł) .
Bo jednak Civ IV a Civ V to są dwie zupełnie różne gry. W piątce bardzo dużo nazmieniali w mechanice gry, w mapie, w sposobie sytuowania jednostek na mapie. Mi obie części podobają się równorzędnie ale gram ostatnio wyłącznie w CIV V ze wszystkimi dodatkami. Kazimierz Wielki kosi.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja nie grałem w CIV V, ale z tego co słyszałem to na + jest fakt, że na 1 polu może stać 1 jednostka. Strasznie mnie denerwowało jak w scenariuszu 18 Civs (prawdziwa mapa świata) moje biedne Niemcy były atakowane przez hordy Chinoli (na jednym kwadracie ok. 50 jednostek )
Pingvin
Nie jestem pewien ale być może w tym Road to War po prostu nie ma muzyki, jutro może zagram to Ci powiem, a ja mam oryginalną wersję więc powinno być OK
[ Dodano: 2014-04-08, 16:28 ]
Niestety nie wiem jak Ci pomóc, bo u u mnie muzyka działa, następnym razem po prostu kupuj oryginała
_________________ Popełniliście wielki błąd. Chcieliście wydymać Freda, a teraz Fred wydyma was!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum