Ja kiedyś też nie umiałam żyć z chowającą się belką Windows, zawsze podpinałam, więc rozumiem. Na Maku to jakieś... Naturalne. Jak mam nie pełny ekran tylko zmaksymalizowane okno i ta belka jest (crashowała mi się Opera na full ekranie, używałam tak, zanim cierpliwość mi się skończyła i przeszłam na Safari), to mocno mnie denerwuje. W sumie belkę Maka mam u góry, a pasek z aplikacjami też po prawej, tak mi najwygodniej, chociaż wyjściowo on jest na dole. Aleksander, lewak jeden, wybrał lewą stronę (ale to w ogóle dziwny człowiek, nie ukrywa nawet chyba...). Ja nie wyobrażam sobie gdzie indziej niż po prawej...
Z kodem AI201803C wychodzi 650zł ale to jak ktoś ma Revolut bo Paypal bierze prowizję dużą.
W piątek zamówiłem kurierem, już się nie mogę doczekać
Sam telefonik zajebisty - 4GB RAMu, dwa aparaty z tyłu, 64GB pamięci, czysty Android, czytnik linii papilarnych itd. Za tę cenę to zajebisty telefon. Z tej stronki kupując co podałem wysyłka jest z magazynu w Europie i gwarancja w Polsce.
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-03-11, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Nokia eksplodowała i zabiła dziewczynkę w Indiach.
Cytat:
18-latka z Indii zginęła po tym, jak w trakcie rozmowy przez telefon Nokia 5233 eksplodowała. Przed wybuchem urządzenia dziewczyna podłączyła je do ładowarki.
Tylko mnie tak się wydaje, czy to nie jest najszczęśliwsze oświadczenie w tych okolicznościach?
Cytat:
„W HMD Global jesteśmy zaangażowani w produkcję wysokiej jakości smartfonów, które dostarczą silnych przeżyć i spełnią oczekiwania klientów” – oświadcza producent Nokii.
Ostatnio zmieniony przez Ascara 2018-03-21, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum