Ciekawe czy jak bym miał na profilu inne zdjęcia to te panny dalej byłyby takie zimne i wyniosłe
Ale masz mniemanie o sobie Uhuhu
Spoko spoko, takich ludzi dużo jest i dzielą się na dwie kategorie (według mnie):
-Ci którzy ambitnie dążą do czegoś i uważają, że są w czymś najlepsi
-Ci którzy myślą, że są Bóstwem, takie bijcie pokłony, bo królowa idzie.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Spoko spoko, takich ludzi dużo jest i dzielą się na dwie kategorie (według mnie):
-Ci którzy ambitnie dążą do czegoś i uważają, że są w czymś najlepsi
-Ci którzy myślą, że są Bóstwem, takie bijcie pokłony, bo królowa idzie.
No, co? Szczere mam
Nom, coś w tym jest na pewno. Właśnie z moich obserwacji wynika, że do pewnego wieku większość jest taka sama, tzn. otwarta, miła itp. ale w pewnym momencie grupa dziewczyn, (bo tylko dziewczyny mnie interesują ) chyba w jakiś sposób dochodzi do wniosku, że są atrakcyjne, chłopaki się za nimi uganiają czy coś i BUM nagle im odwala i odtąd ja księżniczka ty plebs! Ciekawy mechanizm Szukam wyjątków od tej reguły ale najczęściej właśnie trafia mi się taki typ. Mam na myśli ten jeden portal a nie cały internet czy realny świat
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Mnie śmieszy kasjerka w Polo w moim mieście która jest tak gruba, że nie może usiąść jak inne kasjerki tylko musi stać bo by się nie zmieściła
Jak to? I ona cały czas stoi?
Tak
Przez całe 8 godzin stoi?? Może to ją zmotywuje do schudnięcia, ale skoro nie ma dla siebie odpowiednio dużo miejsca żeby usiąść to i tak coś tu nie gra
Barbra napisał/a:
ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne
Dobry motyw, ZSK zrób to I podziel się potem swoimi spostrzeżeniami
ZSK, to załóż drugie konto z jakimiś mega zdjęciami i "przypadkowo" drogim samochodem w tle, tak też jako badanie psychologiczne
Kiedyś o tym myślałem ale nie łatwo chyba o jakieś wyglądające autentycznie zdjęcia jakiegoś gościa z neta, to by podchodziło pod kradzież tożsamości
Po za tym średnio mi się chce, traktuję to jako zabawę ale może i z ciekawości się skuszę
@Brzozik, to nie jest jedna panna, to większość
Spoko, to pozostaje już tylko kwestia tego, że ja się nie znam na męskiej urodzie
Wytypuj kilka zdjęć, wrzuć na forum i może nasze użytkowniczki ocenią Ale moim zdaniem na taki portal najlepsze będą zdjęcia jakichś osiłków przy lanserskich autach
Tylko załóż nowy temat, bo będzie trochę offtop.
Moi znajomi założyli fejk konto na Facebooku o imieniu "Jerome Montoya", wybrali zdjęcia jakiegoś swaga o egzotycznej urodzie (im egzotyczniej tym lepiej, w dodatku jest mniejsza możliwość zweryfikowania tożsamości) i pisali po angielsku do jednej z koleżanek w klasie. Skapnęła się dopiero po dwóch miesiącach
Nom, da się, czemu nie. Skąd macie mieć pewność, że nie jestem tak naprawdę Bartkiem, który ma drugie konto gdyż w sercu nadal czuje się jak 20sto paro latek
Było w tv jak jakiś ziomek koło 18 lat poznał w necie dziewczynę. Pisali dość długo, nie pamiętam dokładnie ale co najmniej rok na pewno. W każdym razie szły zwierzenia itd. ziomek się zakochał ale okazało się, że ta dziewczyna to gej w jego wieku Skończyło się tragicznie bo zrozpaczony chłopak odwiedził tego geja sztyletując go na śmierć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum