Nie wiedzialem, na początku chciałem yerbe ci wziąć bo wiedziałem ze lubisz ale nie mogłem znaleźć, to pomyślałem ze herbata. Ta mi się wydawała taka najbardziej estetyczna na prezent xD
Z powodu pewnych względów jedna z osób, które miały wysłać na paczkomat nie będzie w stanie wysłać przesyłki w ten sposób.
Niestety osoba którą wylosował / wylosowała nie mogła odebrać przesyłki na adres domowy.
Rozumiem jednak, że nikt by nie chciał zamienić swojego adresata, bo spora część z was ma już kupione spersonalizowane paczki.
Dlatego też z "listy rezerwowej" kolejnym forumowym Mikołajem został dyniator!!!
Został on dodany na takiej zasadzie, że podał swój domowy adres osobie z problemem, a sam wyśle poprzedniemu adresatowi danej osoby przesyłkę na paczkomat.
Czyli zamiast X kupuje Y mamy X kupuje dyniatorowi, a dyniator kupuje Y.
Tł;dr mamy jedną osobę więcej w zabawie, a dyniator ratuje święta.
Dziękować Pan dyniator!
[ Dodano: 2017-12-06, 20:10 ]
Ale nie mam więcej osób w rezerwie więc żeby komuś nie wpadł do głowy pomysł, że sobie zmieni adresata, bo mu się dana osoba nie podoba.
i w tym momencie osoba której mam wysłać wie że to ja
Ogólnie miałem zamiar brać udział, ale wyszło tak, że miałem mały deficyt gotówki w zeszłym miesiącu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum