no jak piszesz "WOOOO TEKST MIESIĄCA DAJCIE PUHAR" i widzę rajd na główną ze skrinem to czuję się zobligowany żeby poinformować że to nie on go wymyślił :I
a śmiej się, nikt nie broni, bo dobre xD
[ Dodano: 2017-11-07, 20:52 ]
Kosztuje tyle co taki Black 250ml, a:
- jest tego 3x więcej, więc można się napić
- zamiast gówna w płynie mamy wodę z naturalną kofeiną pozyskiwaną z ziaren kawy...
- ...w ilości 17mg/100ml - przy objętości 700ml daje nam to o ~50% więcej kofeinki niż z puszki energola
- bez konserwantów, kalorii, cukru itp.
- polska firma (Zbyszko, co prawda z Radomia ale to da się przeboleć)
Polecam serdecznie, odkąd to odkryłem (pod koniec października) moje życie nabrało nowego sensu, pies zaczął załatwiać się do kibla a masło potaniało
no tauryny nie ma ale mi to zwiso bo działa i jest dobre
zresztą słyszałem że tauryna be bo nie zbadano jej długofalowego działania na organizm człowieka
Nie pijam energetyków, ale miło, że ktoś wreszcie wpadł na pomysł zrobienia czegoś takiego bez całej masy świństwa, które normalnie w energetykach się znajdują.
Ja właśnie uwielbiam smak tej "typowej benzynki" gdyby wymyślili napoje o smaku energoli, to piłbym to ciągle, aż do znudzenia.
A że są szkodliwe, to pije tylko raz na jakiś czas. najczęściej jak mam nocki, niby nie działa, niby działa pobudzająco. choj wie
Nigdy nie pijałem absolutnie żadnych energetyków. Ich smak to jakiś koszmar i kompletne nieporozumienie. Każdego bez wyjątku a po 2-3 łyki próbowałem chyba z 50. I taka próbka mi wystarczała żeby wiedzieć że nigdy więcej paskudztwa nie wypiję. Z tego typu produktów najlepiej działa i najlepiej smakuje (aż też gorzka franca jest niemożebnie) kokaina. Ale jej też nie pijałem.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-11-20, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
Jest drogi ale zajebisty.
Za 5 ziko można mieć albo 5l jakiegoś scierwa, albo 250ml RedBulla albo 500ml montera
monster najlepszy smak ale w sumie zależy bo te 0 sugar białe chujowe, ogólnie ma tyle smaków, że każdy znajdzie coś dla siebie
tylko z dostępnością w Polsce słabo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum