więc, chciałam tylko powiedzieć, bo zauważyłam że sporo z was dodaje linki do obrazków na tinypicu. jak już załaduje się wam obrazek to nie kopiujcie żadnego z linków które wam proponują bo to nie ma sensu, kliknijcie prawym -> kopiuj adres obrazka (przynajmniej w ff tak to dokładnie brzmi, w innych przeglądarkach podobnie). bo tak to odsyła nas to, zamiast do samego obrazka, do strony tinypic na której wszystko jest duże i wyraźne poza najważniejszym obrazkiem który chcemy pokazać, który załadowuje się jako ostatni i jest taki przytłoczony przez wszystko naokoło :<
a najlepiej używajcie imgura!
PS w trakcie pisania tego znowu kliknęłam na takie 2 linki które przelały czarę goryczy i zmusiły mnie do napisania tego tematu, w tym momencie jak na nie klikam to już jest ok więc sama nie wiem co się dzieje ;p no, w każdym razie, jak link zaczyna się od jakiegoś oi[cyferki] to to jest to
A ja bym polecił postimg.org, strona jest bardzo prosta, bez żadnych reklam, zbędnych dodatków, szybka. W dodatku można zmienić rozmiar obrazu co jest bardzo przydatne.
Ja zawsze staram się dawać linki bezpośrednie, ale z tinypic zazwyczaj wklejałem link, który był wygenerowany i nie wiedziałem, że może sprawiać jakieś problemy, ale w takim wypadku będę używać sposobu Barbry. Albo przerzucę się na stronkę, o której wspomniał Chodnikowy Wilk, wygląda całkiem ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum