pisałam kiedyś o soupie, teraz parę słów o Tumblru. niektórzy pewnie tę stronę znają, jest ona zbliżona działaniem do soup'y, czyli jest to gromadzenie i dzielenie się obrazkami, cytatami, plikami itd. jest jednak znaczna różnica między tą dwójką.
choć całym sercem kocham soup'ę i mogę scrollować ją do śmierci, tumblr przeważa pod jednym względem - możliwością komentowania i prowadzenia rozmów niby nic, ale niektóre rozmowy są repostowane częściej od samych obrazków i podróżują po całym internecie.
często mam ochotę wrzucać niektóre na Mistrzów, ale wiem że się nie przyjmą, bo to (mój) specyficzny humor, zupełnie inny niż w polskich internetach ;C z tego powodu też tego nie tłumaczę, więc przepraszam i też dlatego że mi się nie chce ale ktoś może nabić sobie posty tłumacząc. i liczę że kogoś też rozbawią
Ostatnio zmieniony przez Sharvari 2014-03-04, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
dobre tumblre ciężej znaleźć i te dialogi niż zupy, bo to takie kompletnie wyrwane skąś tam, jak screeny na mistrzach. ale tu znalazłam cudownego fanpejdża z którego wzięłam większość screenów do tego tematu: https://www.facebook.com/...289457207870847
[ Dodano: 2014-03-04, 20:24 ]
tu jeszcze daję z mojej Zupy w linkach, bo nie chce mi się screenować i są gify
Może ma jakiś zespół suchego oka czy coś, że nie może używać soczewek?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum