pytanie do użytkowników komórek (tych, którzy wchodzą tu przez nie). czy wam też sb się nie zawija tylko ma kilometr długości? pytam bo chcę zwiększyć liczbę wyświetlanych wiadomości, a wtedy cholerstwo byłoby jeszcze większe. nie mam pojęcia czemu tak mi się robi, na innych forach identycznych budową mam normalnie...
to nie ogarniam mojej komórki jaki ma problem. ale mogę poświęcić swoją wygodę dla zwiększenia 'archiwum' SB, bo trochę mało teraz jest widocznych wiadomości...
mnie osobiście drażni napis 'dołączył:' pod avatarem. może wyłączę wszystko wokół postów, łącznie z ikonkami edycji, cytowania i wszyscy będą szczęśliwi?
Medale: Brak
Wysłany: 2013-10-03, 21:12
Sharvari napisał/a:
mnie osobiście drażni napis 'dołączył:' pod avatarem. może wyłączę wszystko wokół postów, łącznie z ikonkami edycji, cytowania i wszyscy będą szczęśliwi?
Kononowicz na pewno ;]
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum