Jak masz pakiet studenta z autodeska ściągnięty, to Mayę chyba też powinieneś mieć (chyba, że da się pobierać oddzielnie, to wtedy nie jestem dość bystra i instalowałam wszystko ) byłam tak bardzo zdziwiona, że nawet wzięłam obejrzałam ponad 40-minutowy mega nudny filmik, gdzie opisywali jak tę Mayę używają i i tak tam wspomnieli, że czasami rendery nie wychodzą xDDDD
Jakbym miała multum czasu i szybszego kompa, to bym ze zrobiła porównanie Maya-Blender (co może brzmieć idiotyczne, ale chcę porównać przyjazność interfejsu, bo słyszałam, że tu Blender jest ponad Mayą), ech... dobra, spróbuję zarwać jakaś nockę
rysowanie? w gimnazjum miałem plastyke. Nie zdałbym.
Na szczęście mam zręczne dłonie i origami zaliczało się pod plastyke, to origami naciągnąłem sobie ocenę.
A z rysunków.. 2-3 max
Nie sądziłem że jakiś nauczyciel na poważnie będzie brał plastykę. Sam rysuję kiepsko ale za byle jaki rysunek, byle bym się w miarę postarał zawsze 5 było.
Jeśli tak to wf także powinien być wyłączony z oceniania bo nie każdy ma odpowiednią sprawność fizyczną
Moja mama z wykształcenia jest nauczycielką WF-u. Ona uważa, że powinien być oceniany postęp oraz zaangażowanie, gdyż każdy ma inne predyspozycje.
Z kolei u mnie w gimnazjum były oceniane biegi Coopera (a ja mam słabą wytrzymałość), gra w siatkówkę (no, średnio mi to wychodziło), koszykówkę (dobrze, że oceniali tylko dwutakt, bo ja się do koszykówki ewidentnie nie nadaję) i robienie brzuszków na czas.
Gdyby nie fakt, że ja uczestniczyłam w zawodach szachowych i łuczniczych to pewnie bym na 3 i 4 leciała. Tak to miałam 5 na koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum