Tyle, że ten kotlet był już raz odgrzewany i moim zdaniem smakował całkiem nieźle
[ Dodano: 2017-08-06, 23:56 ]
Cytat:
Koło Fortuny – teleturniej nadawany w Polsce na TVP2 od 2 października 1992 roku do 1 września 1998 roku oraz od 29 października 2007 do 27 października 2009 roku. Od września 2017 roku program powróci na antenę. Ostatnim prowadzącym był Krzysztof Tyniec i asystentka Marta Lewandowska. Program realizowany był na licencji amerykańskiego formatu Wheel of Fortune.
Też się zgadzam. Już wolę zobaczyć stare powtórki.
Telewizja już ma taki kompleks na punkcie Internetu, że próbuje przejmować od niego trendy
Obrazek
Aż sobie wyobraziłam w kole fortuny hasło: Rozum i godność człowieka
Nie, proszę, niech tego nie robią.
temu gościowi to sie dziwie bo niby informatyke studiował więc powinien mieć minimalne pojęcie na temat portali internetowych
Morys, co z tego że informatykę studiował. Może był tylko w teorii obkuty, ale w praktyce zero pojęcia o czymkolwiek.
Rozmawiałam z jedną koleżanką z roku i opowiadałam jej, że w radiu nagrywałam hybrydę i nie ogarnęła, o co chodzi
Osoba na dziennikarstwie powinna wiedzieć, co to znaczy Kiedyś tłumaczyłam, bo opisywałam sen z tym związany.
Love178, na tej samej podstawie ludzie idą na studia polonistyczne czy dziennikarskie, bo pisali w szkole wypracowania na piątki. A szkolne wypracowanka to jednak nie wszystko.
No ja rozumiem ze informatyka nie ma nic wspólnego z przeglądaniem internetu, ale polonistyka/dziennikarstwo z łatwością czytania, analizowania i tworzenia własnego tekstu? To już będzie jakiś plus i atut.
Ja nie widzę w poprawnie napisanych tekstach dziennikarskich niczego wspólnego z ładnymi opowiadaniami na polskim jak ktoś pisze artykuły w stylu licealnym to musi się nauczyć inaczej, a najczęściej takiej osoby po prostu nie przyjmujemy (bo ten sposób pisania często idzie w parze z brakiem wystarczających kwalifikacji).
No ok, potrzeba innego stylu, ale osoba dobra w tych wypracowaniach ma do pisania dryg, którego nigdy nie nauczysz ludzi którzy nawet w szkole tego nie potrafili dobrze zrobić, nie wiem np. bylem słaby z matmy i nauczę się na studiach tego całego syfu matematycznego na informatyce? Nie, bo nie mam do tego drygu. A osoba która z łatwością rozwuazywala matematyczne problemy na sprawdzianie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum