Bo zrobi Yoda mistrz z du*y jesień średniowiecza Ci!
Qtasiorro, nie no, dziwacznie aż tak nie mówił nigdy Yoda.
No wiem, ale to powiedziałem ja B)
Moc silna jest w Tobie lecz wiele trenować musisz nim rycerzem Dżedaj zostać mógł będziesz. Ciemnej strony wystrzegaj się byś tak jak VanHelsing nie skończył. I "Human Traffic" obejrzyj. Wiele o "Gwiezdnych wojnach" słów ciekawych wypowiedziano tam. A Widzu już w Sitha przez pychę swą zaczyna zmieniać się.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Drzazgę w brata swego oku dostrzegasz, a we własnym belki ujrzeć nie potrafisz, Kindybalisto Jankielu.
Czemuż to do takiej sytuacji doprowadziłeś, hmmmm? Powiedzieć zaraz mi to musisz.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
W mocy czynienia każdego żartu suchym nikt równać się z tobą nie może. Walczyć z suchą stroną nie sposób, na wygnanie udać się muszę. B)
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Rozmowa Wasza zacna zaprawdę jest, czytając ją śmiech opanować trudno było
Gdy żądz swych opanować nie możesz suchej stronie wrota na oścież otwierasz.
........................
........................
Bo Wojtek to Jabba the Hutt. Groźny ale mocy to on nie ma.
........................
........................
To już wiem kto włada Tatooinem. Widzu i BongMan. Jeden łowi kraby, a drugi je gotuje.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum