[ Dodano: 2017-07-24, 20:04 ]
Wystąpiły problemy podczas instalowania aktualizacji, ale ponowimy próbę później. Jeśli ten problem będzie nadal występować i chcesz przeszukać Internet lub uzyskać informacje od pomocy technicznej, użyj kodu błędu: (0x80040154)
Twoje urządzenie jest zagrożone, ponieważ jest nieaktualne i brakuje na nim ważnych aktualizacji dotyczących zabezpieczeń i jakości. Wróć na ścieżkę aktualizacji, dzięki czemu Twój system Windows będzie działał bezpieczniej. Wybierz ten przycisk, aby rozpocząć:
[ Dodano: 2017-07-24, 20:04 ]
btw to jest system z marca
[ Dodano: 2017-07-24, 20:13 ]
ogólnie to miałbym to w dupie, ale forza tego wymaga do uruchomienia
[ Dodano: 2017-07-24, 20:36 ]
Parę rzeczy od supportu microsoftu próbowałem, nowe konto, jakieś komendy w wierszu poleceń, nic nie działa, w chuj szkoda, bo męczyłem się z pobieraniem 40gb
[ Dodano: 2017-07-24, 20:46 ]
Okej, wygląda na to że naprawiłem, dałem po prostu w zakładce konta email, kalendarz i kontakty dodaj konto, i po paru chwilach pojawiło mi się w zakładce KONTA UŻYWANE PRZEZ INNE APLIKACJE konto microsoft, zniknęła też tam ta opcja w TWOJE INFORMACJE. Tylko że nadal jestem zalogowany na koncie windows i nie ma opcji żeby to przełączyć...
[ Dodano: 2017-07-24, 20:51 ]
Albo w sumie chyba jestem zalogowany. tylko myślałem że to jakieś okienko się pojawi czy coś. Widzę że ten mail co podałem w rejestracji, mam w koncie domyślnym. Ok, solved.
[ Dodano: 2017-07-24, 21:50 ]
Moris, nie da się nic zrobić żeby te aktualizacje ruszyły? Bo gra mi odwala klasyczne cyrki jak wielu osobom, a w extra info pisze że przyczyny takiego stanu są dwie, antywirus usuwający pliki (którego zaraz wyjebię na chwilę + nieaktualny system)
Jedyne 500 zł. Zrób se bochora to sobie co miesiąc będziesz mógł kupić oryginał
Mańka, pomożesz w razie czego Morisowi, gdy będzie potrzebował kasy na oryginalnego Windowsa?
jasne!
Tak poważnie to Moris już na swoją dupę zarabia, pora bym i ja gdzieś się zatrudniła, ale na razie bida z nędzą, wysłałam parę cv ale zero odzewu
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum