nie chce mi się pobierać odcinków by kolekcjonować (jak Nadir bodajże).
Już się nauczyłam kasować i zostawiam tylko te najlepsze z najlepszych.
Pobieranie to bardzo dobra metoda, zwłaszcza jeśli oglądasz bajki z ładną grafiką, np. filmy Makoto Shinkaia czy serie studia KyoAni.
Nie wspominając o tym, że jak nagle padnie internet to masz czym się zająć (wczoraj podczas burzy zapas wcześniej pobranych bajek mnie uratował, bo internetu nie miałam).
Też bym Ci wysłała zaproszenie, ale nie wiem czy jest jakiś sens, bo Twoja lista wygląda jakbyś w ogóle na nią nie zaglądała.
_________________ .
Ostatnio zmieniony przez Nadir 2017-07-21, 09:58, w całości zmieniany 1 raz
Inessa, też mam bardzo powolny internet i torrenty są dla mnie wybawieniem, bo onlajny tak mi się tną, że się oglądać nie da. A tak nastawię sobie na pobieranie kilka odcinków, idę robić co innego i nawet jak internet przerywa to to się powoli i spokojnie pobiera.
Informatyki jakoś wybitnie nie trzeba do tego ogarniać. Torrenty bierzesz z https://nyaa.si a polsk... zaraz, chyba studentce anglistyki nie będą potrzebne polskie napisy, angielskie powinny wystarczyć. xD
Albo dragon ball po francusku z polskim lektorem xD
Tja i potem taki "Kuririn" był czytany jako "Krilan" Ale w sumie przyjęła się u nas ta francuska wersja, teraz nie wyobraziłbym sobie oglądania w innej :]
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum