Nima bękarta nima piniondzuff. Pozdro od Prawa i Sprawiedliwości.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Tzn wiesz co Makers, kiedy wpadliśmy na pomysł okienka w Nocnych Markach, to wszystkie obecne osoby zareagowały entuzjastycznie i nie przemyśleliśmy sytuacji, gdzie ktoś chciałby to wyłączyć
Za każdym razem kiedy odświeżę/otworzę na nowo temat, muszę klikać to okienko, nie jest aż tak inwazyjne jak "wygraj nowego iphona teraz, wystarczy, że klikniesz ok", ale też mnie irytuje.
Mi się ta opcja podoba. Ale to pewnie dlatego, że ja nigdy nie wiem w jakim temacie pisze
Z reguły chodzę po forum to co mam do przeczytania i odpisuje co jakiś czas. Tematy ogarniam po wątku jaki się tam toczy
Zgubiłem telefon. Po pijaku. Znowu. Muszę kupić nowy, nie znam się a Ty wyglądasz na specjalistę. Będę z niego dzwonił, pisał smsy, mmsy wchodził na internet robił zdjęcia słuchał muzyki i nagrywał filmiki. Jakieś inne bajery mogą być może z ciekawości i nudów obczaję z raz. Cena około 1500. I tu mi doradź czy lepszy ajfon, android tak ogólnie jak na moje wymagania I jakiś model konkretny jak możesz. Dobrze żeby ścinał się jak najmniej i z aktualizacjami problemów nie było.
Nie ma pewnie wyłączony albo rozładowany albo już go ktoś rozebrał. Chociaż jeszcze na komisariacie nie byłem spytać może ktoś tam zaniósł. Ale dzięki za tą opcję szukania. Nie wiedziałem o niej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum