To się nazywa ekstraklasowe polityczne wyrachowanie! Brawo dla Shar! Przez długie miesiące było "braciszku" i "siostrzyczko" ale teraz, kiedy jest taka potrzeba, to nagle Zak się tylko z Shar PRZYJAŹNI! Najs. To było dobre posunięcie. Tylko, że to Zak, nie Ty, powinien to napisać! To, że w trakcie kampanii wyborczej mówisz w jego imieniu jedynie potwierdza obawy i podejrzenia elektoratu.
I mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani wiedzą, że ja sobie tylko jaja robię (jak zawsze)?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Jankiel ty chyba nie wierzysz że my jesteśmy serio rodzeństwem ;_; które też się przyjaźni, nie tylko zabija i kradnie zabawki, więc nie wiem co się akurat tego słowa doczepiłeś.
Jankiel ty chyba nie wierzysz że my jesteśmy serio rodzeństwem
Jak to nie? No jeszcze może mi powiedz, że Mikołaj nie istnieje, okrutna kobieto!!
Dobra, czekam co zaprezentują wszyscy kandydaci. Szczególnie jestem ciekaw co Antlion wymyśli, żeby zdobyć głosy.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie mam talentu do pisania przemówień, z natury jestem minimalistą.
Jako moderator będę starał się zachować ład na forum. Obsceniczne i zwyczajnie głupie tematy po uzgodnieniu tego z opinią publiczną (czyt. Shoutbox) będę przenosił do Kosza (ewentualnie do podforum Wojtek, jeśli będą to tematy Wojtkowe), aby nie zapanował tu "porządek" rodem z 4chana.
Jako, że na tym forum wszystkich traktuję równo, podczas wykonywania powierzonych mi obowiązków nie będę kierował się emocjami i "lubię-nie lubię". Jeżeli chodzi o drobne wykroczenia, takie jak zbyt duże obrazki, postaram się raczej zedytować post niż od razu walnąć miesięcznego warna.
Na forum wchodzę codziennie, czytam wszystkie tematy z nowymi wypowiedziami. Będę traktował urząd moderatora jako zaszczyt, który należy szanować i jednocześnie jako mój własny obowiązek który musi być wypełniany sumiennie i porządnie.
Moim zdaniem najlepszy odcinek w historii. Tego nie mogło zabraknąć w takim temacie.
........................
........................
W sensie że słuchasz rocka i nosisz się w takim stylu? Tutaj nie wiem co Ci odpowiedzieć prócz "witaj w klubie" xP Ale z nas dwojga ja zakładam bandanę na głowę
Nie
Rockersi nie noszą bandan na głowie : /
To taka subkultura, która podobno wyginęła w latach 60 (ale tak naprawdę nadal istniejemy )
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rockersi
Zak, nie wiedziałem, że wszczynasz burdy w klubach
W sensie że słuchasz rocka i nosisz się w takim stylu? Tutaj nie wiem co Ci odpowiedzieć prócz "witaj w klubie" xP Ale z nas dwojga ja zakładam bandanę na głowę
Nie
Rockersi nie noszą bandan na głowie : /
To taka subkultura, która podobno wyginęła w latach 60 (ale tak naprawdę nadal istniejemy )
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rockersi
Zak, nie wiedziałem, że wszczynasz burdy w klubach
Chyba muszę załatwić sobie wyczyszczenie kartoteki
Spoko. W tym kraju zarzuty prokuratorskie, ba, nawet prawomocny wyrok skazujący nikomu nie przeszkadzają w kandydowaniu
........................
........................
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Wręcz podejrzane jest gdy ich nie masz!
Każdy Nikodem Dyzma Ci to powie!
Widzu a Ty się nie wymądrzaj tylko głosuj!!!
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum