Wysłany: 2014-02-22, 22:23 KAMPANIA WYBORCZA NA MODERATORA
Drodzy koledzy, koleżanki oraz ci których płeć nie jest jasna,
Selekcja była ostra. Postanowiliśmy odrzucić aż połowę kandydatów, a nawet więcej. Dziękujemy wszystkim za zgłoszenia. Szczególnie zwycięzcom pierwszej tury, ale i niezakwalifikowanym za to, że mieliśmy kogo odrzucić i za dobre chęci podjęcia się tej ciężkiej pracy jaką jest administrowanie forum. Doceniamy. Nie myślcie sobie, że odpadliście, bo Was nie lubimy czy coś, bo gdybyśmy decydowali na zasadzie lubi/nie lubi to pewnie tylko jedna czy dwie osoby by nie przeszły, a nie przepuściliśmy nawet osób które bardzo bardzo lubimy.
W tym temacie zwycięzcy mogą prowadzić swoje kampanie, pozostali użytkownicy również mogą tutaj dyskutować z kandydatami ale w ramach tematu kampanii. Zaś w ramach dania czasu forumowiczom do zapoznania się z "ofertami" kandydatów i samym kandydatom, aby mieli szansę do siebie przekonać ludzi jeszcze przed głosowaniem, kampanię zaczynamy już teraz, a wybory odbędą się za około dzień.
Wybory będą polegać na oddaniu w ankiecie jednego głosu na wybranego kandydata. Żeby nie ulegać tendencji owczego pędu, wyniki będą ukryte, aż do zakończenia ankiety. Z tego samego powodu prosi się niekandydujących forumowiczów o nieagitowanie publicznie konkretnych kandydatów; O nie przyznawanie się na kogo oddacie głosy. W ewentualnych dopytywaniach czy innego rodzaju dyskusjach z kandydatami proszę mieć powyższe przestrogi na uwadze przy formułowaniu zdań, aby nie wyrażały one jednoznacznego poparcia/niepoparcia kandydata. Dotyczy to całego forum, w tym sb (prywatnych skrzynek oczywiście nie będziemy kontrolować). Ta swego rodzaju cisza wyborcza będzie obowiązywać aż do zakończenia wyborów
Na 14 zgłoszeń, do wyborów administracja dopuściła 6 osób. Były już prośby o wypisanie niezakwalifikowanych, ale ich nie udostępnimy, bo być może niektórym będzie przykro, a tego byśmy nie chcieli. Oczywiście kto chce może się ujawnić. No a teraz to na co wszyscy czekali, lista zwycięzców. Pewnie większość z Was od razu przewinęła cały tekst, by ją w końcu ujrzeć, ale cóż chciałem zbudować napięcie , tak więc duże brawa i gratulacje dla forumowiczów mieniących się nickami (w kolejności alfabetycznej):
ANTLION
LOVE178
SLOWNIKORTOGRAFICZNY
ZABEK05
ZAKNAFEIN
ZRÓBMYSOBIEKUPĘ
KAMPANIA WYBORCZA NA MODERATORA OFICJALNIE ROZPOCZĘTA!
Ostatnio zmieniony przez AnswersMaster 2014-02-26, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
Brawo. Dobrze, że ja w porę zrezygnowałem. Wstydu nie będzie.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Czyli 50% szans że moderator będzie miał nick na literę "Z"
*66,(6)%
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
"Zaś w ramach dania czasu forumowiczom do zapoznania się z "ofertami" kandydatów i samym kandydatom, aby mieli szansę do siebie przekonać ludzi jeszcze przed głosowaniem, kampanię zaczynamy już teraz, a wybory odbędą się za około dzień. "
Ok. Zaczynamy
Wasz głos na mnie poskutkuje tym, że moja siostrzyczka będzie dla Was dużo mniej okrutna, bo będę wykonywał cześć jej roboty
Zbyt długo ciągnące się off-topy będę przerywał bez bicia
I za duże obrazki będę zamieniał w linki zamiast usuwać i dawać osta (chyba, że osoba wrzuca rozwalającą stronę fotkę po raz enty )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum