a ja sobie kupuję takie jakie mi się spodobają niezależnie czy modne są będą czy były 100 lat temu
ostatnio chciałem kupić buty
kurwa jaka misja
połowa brzydka z wyglądu, połowa z tej połowy niewygodna i połowa z tej połowy połowy nie była w moim rozmiarze
kilka sklepów musiał odwiedzić a i tak nie jestem w 100% zadowolony
Reeboki kupiłem ostatecznie
Nie mówię że nie wyglądam ale nie ma w moim wyglądzie absolutnie nic co by teraz było modne. Nawet brodę zgolilem po latach akurat gdy zrobił się szau na drwali. Acz nie myślałem o tym decydując się na ten krok. Tak wyszło.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja jestem biedna, głównie patrzę na cenę, na zimę kupiłam na bazarze buty za 80 zł, które ktoś określił jako podobne do glanów. Na teraz udało mi się znaleźć buty za 25 zł w chińskim centrum, trochę jak trampki, ale wyższe i cieplejsze. W sumie średnio mnie obchodzi jak coś wygląda.
_________________ .
Ostatnio zmieniony przez Nadir 2017-04-22, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Przecież pokazałem. W Galerii zdjęć użytkowników. Ale już bez brody.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Panowie coś buntują się przeciwko modzie na brody ;3
Cóż, ja też się buntuję. Golić się nie muszę, bo szczeciny mi na gębie nie rosną, ale zamiast rurek zakładam dzwony Pod prąd przede wszystkim!
No. Jestem o ten rok starszy i to widać. Ale od czasu fotki w garniturze z tego wesela nie zrobiono mi, z tego co wiem, ani jednego zdjęcia. #jebaćeręmilionaselfie
........................
........................
........................
........................
ja zawsze jak idę kupić buty to mam w głowie wyobrażenie idealnych butów jakie bym chciała i chodzę po sklepach szukając takich albo chociaż bardzo podobnych
i ofc nie znajduję xD
pewnie już to kiedyś pisałam ale chuj
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Ludzie dali się omotać sprytnym marketingowcom i płacą o stówkę wincyj (jak nie lepij) tylko za to żeby logo kuło w oczy innych
Polecam reeboka, sam mam teraz z tej marki, nie są jakieś jebnooczne, logo niewielkie, bardzo wygodne. Całą zime przechodziły, nie widać nawet śladu zużycia, jedynie wkładka do wymiany, po 4 miesiącach
macbed napisał/a:
plus trudności z dostaniem rozmiaru 47
Ja tam nie mam problemu z takimi rozmiarówkami. Standardowy tekst na wejście "największe jakie macie" I potem sobie wybierasz. Bo raczej 48-49 już nie przynoszą. Rzadko kiedy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum