Zgłaszam się na stanowisko Junior Admina na forum miszczufff.
- Pomogę w ulepszaniu regulaminu (konkrety? proszę - http://forum.mistrzowie.o...ghlight=#235763 ), jestem w tym dobry, dawniej sam tworzyłem regulamin do gry MMORPG (podobna sprawa).
- Jestem na forum praktycznie codziennie, nigdy nie oznaczam tematów jako przeczytane, zatem jestem na bieżąco z każdym tematem - mogę namierzyć każdy offtop. ^^
- Pomimo tego, że dołączyłem w roku 2015, jestem w ścisłej topce pod względem ilości napisanych postów i łącznego czasu wizyt.
- Mogę robić za forumkowego grafika - doświadczenie w obsłudze gimpa i takie tam. Zrobiłbym nawet ten cały banner, gdyby Pro mnie nie wyprzedziła. :P
- Właściwie nie mam spin z żadnym z użytkowników, tak więc w kwestii wymierzania ewentualnych kar byłbym obiektywny.
- Brałem aktywny udział w testowaniu potencjalnych nowych skryptów forum. W miarę możliwości chciałbym pomóc w przejściu na IPB.
- Historia ostrzeżeń? Poza wpadkami w nocnych markach nie przypominam sobie niczego większego.
Tyle, historii mojego życia nie będę opisywał bo mnie w miarę dobrze znacie, opisałem ino moje zalety jako ewentualnego Junior Admina, myślę że sprawdziłbym się w tej roli. Piss joł.
Jest tak wielki że jak go zobaczyłam pierwszy raz to aż oślepłam i musze nosić ciemne okulary.
manciara9 napisał/a:
:guitar:
Taki jest jak gryf gitary.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ew. Moris to wcale nie zwiększa twoich szans na stanowisko admina. Jakby to miało znaczenie to Długi Mudżin i Kicerk już dawno przejęliby władzę na forum.
I znowu jest ontop. Ha ha, goń się sanhedrynie!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum