Właściwie nie ma różnicy. Bo to tak jakby w 0,(9) jest nieskończenie wiele 9. Więc nawet nie ma jak określić różnicy.
A różnica to nie będzie 0,(0)1? Nie wiem, czy to dobrze napisałem, pewnie nie Ale chodzi o to, że tych zer po przecinku jest nieskończenie wiele, ale na końcu jest jedynka
zer po przecinku jest nieskończenie wiele, ale na końcu jest jedynka
Nie jestem dobry z matmy ale z logiką u mnie chyba okej i moim zdaniem to się wyklucza. Tej jedynki tam być nie może, ona nigdy się nie pojawi. Bo by pojawiła się jedynka musiałbyś wypisać nieskończoność zer a tego nie da się zrobić.
A trzeci powie: "Aj waj! Co ty mię głowę zawracasz, Rozencwajg?! Co ty się interesujesz takie liczby, które nie można wydać ani nic kupić za nie, a? I to jeszcze teraz jak Kowalskich syn zeżarł trutkę na szczury i wczoraj był zszedł pianę tocząc. Tam już u starosty widły znoszą co by je rozdać spontanicznemu tłumowi, pogrom znowu będzie a ten mnie przychodzi i się mię pyta o jedynki za nieskończonością. Nieskończenie to ty jesteś głupi Rozencwajg. Żona go zdradza z kuzynem Szmulem z Biłgoraja, i to w biały dzień i nawet w szabas, a ten nie widzi bo się na jedynkę za zerami zapatrzył. Oj, ty nie jesteś dobry Żyd, Rozencwajg.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-04-08, 10:54, w całości zmieniany 1 raz
A żeby był jakiś ontop to odpowiem Barbuszce: myślę, że to nie jest dobry pomysł.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum