no że masz za sobą tło całe w jednym kolorze, najlepiej zielonym. ty wtedy na sobie nic zielonego mieć nie możesz. tłem może być cokolwiek, nawet... koc. i dobre oświetlenie trzeba.
zrób takie coś to ci taki teledysk je*bnę że się zesrasz
no kur*a nie masz prześcieradła czy koca który ma po prostu jeden stały kolor? wystarczy za tobą rozwiesić go i tyle. i lampę jakąś mocniejszą w jego kierunku ustawić żeby było dobre oświetlenie.
myślisz że jak są prognozy pogody czy efekty specjalne w filmach robione?
Puściłem to "tęczowe dzieci" i nie ogarniam o czym ta baba gada w ogóle... teraz jest, że rodziły się dzieci z aurą "indygo" a w latach 90tych "kryształowe dzieci" (czyli ja ;_; ) teraz są tęczowe ze zdolnościami parapsychicznymi które widzą zmarłych ;_; WTF?
Puściłem to "tęczowe dzieci" i nie ogarniam o czym ta baba gada w ogóle... teraz jest, że rodziły się dzieci z aurą "indygo" a w latach 90tych "kryształowe dzieci" (czyli ja ;_; ) teraz są tęczowe ze zdolnościami parapsychicznymi które widzą zmarłych ;_; WTF?
"Dzieci wspomagają się na poziomie rezonansowym... ale czemu to służy" ;_:
[ Dodano: 2014-02-16, 21:01 ]
Energia tęczowych dzieci powoduje, że niezależnie od otoczenia czyli problemów potrafimy mając tą energię wysyłać energię miłości która ma potężną siłę miłości oraz współczucia. Współczucie to jest energia tęczowa.
[ Dodano: 2014-02-16, 21:04 ]
"Sama obecność dzieci tęczy uzdrawia, podnosi wibracje, przestają zepsute telefony czy zaczynają działać." "Przez osiąganie stanu peta na tym kursie"
"Dzieci tęczy mają naturalną zdolność rozmawiania z kryształami"
[ Dodano: 2014-02-16, 21:05 ]
"sięgania do pamięci zwierząt mocy" ;_;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum