Ale według listy tematów Jankl go założył 6 stycznia, co jest niemożliwe.
A jeszcze Słownikke coś majstrował tego dnia w pierwszym poście, pewnie namieszał w kodzie strony, tak jak lubi.
Mi się nie chcę wierzyć, że Nolan robi "normalny" film. Tam się coś musi odjebać. Co najmniej jakiś żołnierz będzie chciał wygrać wojnę miłością tak jak Anne Hathaway chciała miłością badać czarną dziurę w "Interstellar" (wogle ten motyw chyba na długo będzie moją filmową bzdurą wszechczasów lol)
Ale nawet gdyby było normalnie to jeśli "Dunkierka" zasłuży na Ryany to będzie szczyt rezyserskiej nieudolności bo Ryan to wskaźnik godblessAMERICAnowości a Dunkierka to przeca będzie film o Brytyjczykach.
[ Dodano: 2017-02-27, 16:44 ]
bartek82r napisał/a:
I jednak nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie
Przykro mi ale dziękuję za starania.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-02-27, 16:43, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
To akurat nie u Nolana. On jest od odjebywania innych inb.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A Francuzi już po ewakuacji Dunkierki wywalą na koniec filmu w niebo reflektor wzywający Batmana.
Ja tam lubię filmy Nolana bo się na nich dobrze bawię ale nijak nie mogę go wziąć za "poważnego" reżysera. Może sam tez to rozkmninił i naprawde spróbuje z tym zerwać i robi coś na poważnie?
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-02-27, 16:56, w całości zmieniany 2 razy
A ja byłem pewny że Antyimigranckie służby na sali aresztują i od razu deportują Evę Longorię a tu dupa. A Jimmy Kimmel to nieśmieszna pizda. Aha, no i byłem zdziwiony, że Warren Beatty jeszcze żyje. I patrząc na to co odjebał zastanawiam się po co? Tyle o samej gali, która w sumie gunwo mnie obchodziła, ważny był wynik.
AHA: JACKIE CHAN DOSTAŁ OSCARA. Za całokształt twórczości. Kurwa, równie dobrze mogiby dać Oscara serialowi "Pierwsza miłość"
........................
........................
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-02-27, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
A ja mam pytanie techniczne: dlaczego na liście tematów figuruję jako założyciel tego tematu, skoro otworzyła go Szarawari?
Ponieważ forum się pierdoli przy scalaniu tematów i zapewne twój post był pierwszy ze scalanego odcinka, zatem forum ciebie wskazuje jako autora tematu, choć tak naprawdę była nim Shar (lol, kto to w ogóle?).
Aha. Dobrze wiedzieć. To wypiszę go z listy i już będzie dobrze, tak?
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum