Sharvari, Piekny? Mezczyzba ma byc przystojny... piekny, sliczny, slodki itp. to jest kotek.
...synonimy? poza tym nie mów tu jaki powinien być mężczyzna. człowieku, nosisz welon i sukienki mamy, nieważne czy to żart czy nie, na pewno nie jest to przystojne.
homo nie jesteś to nie wiem po co oceniasz. nagraj tę swoją obiecaną piosenkę, załóż swój temat i tam zbieraj pochwały, bo zaraz poleci coś politycznego, przybiegnie Milo i znowu się zacznie 5 stron offtopu.
wiecie co jest w wojtusiu takie śmieszne i tragiczne zarazem? że jemu się tak w mózgu po*ebało że nawet jak stanie się gwiazdą internetu, to i tak się tym nie przejmie bo "robi to dla jaj"
nosz kur*a
część 2:
trza bydzie zorganizować jakiś konkurs na śpiewanie- wojtuś vs tengośćktóregonickuniepotrafięprzepisaćiwyglądajakpedał
dać im te same piosenki, i kto je lepiej zaśpiewa.
Jak Oni Śpiewają- Mistrz Ediszon
Może by tak je*nąć jakieś głosowanie w którym by użytkownicy głosowali jaki utwór w następnym starciu
mój strzał: i łudynt łoncz mor bi lajk ju [http://www.youtube.com/watch?v=jmeqFqAi-CE]
wojtuś mógłby w tym nieźle pie*dolnąć
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum