A zamiast się na to wkurwiać nie lepiej wyjebać z domu telewizor? Kolejny już rok polecam ten krok każdemu.
(hehe, krok, rozumiecie, krok a ja polecam! Do wewnętrznego!)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
nie oglądam. Ale wkurwia sam fakt. Media mają nas za debili. Albo uważają, że tylko prawilni wyborcy zostali przy tv i zamiast walczyć o widza to dostosowują się pod resztkę oglądających.
[ Dodano: 2017-02-02, 23:11 ]
Jedynie sport w tv ma szansę się obronić.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Pseudotransmisji czego? Skoro ani dobre filmy ani dobry sport są w telewizji nieobecne...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
No nie wiem, jakakolwiek impreza, mś, me, igrzyska itp, to wszystko jest na otwartych kanałach tvp w HD, to nie jest dobry sport? I nie rozumiem akurat w takim przypadku wyrzucania tv, zwłaszcza jak jest naziemna za free, a oglądać poza tym nikt nie zmusza.
Ja bym wszystkie kanały z TV wyjebał w pizdu, aby tylko mieć cały pakiet Canal +, Eurosport 2 i Eleven Sport czy jakoś tak. Wtedy bym sobie wszystkie ligi piłkarskie oglądał kiedy chce.
Ja bym wszystkie kanały z TV wyjebał w pizdu, aby tylko mieć cały pakiet Canal +, Eurosport 2 i Eleven Sport czy jakoś tak. Wtedy bym sobie wszystkie ligi piłkarskie oglądał kiedy chce.
Do tego jeszcze kanały przyrodnicze i tvn turbo i więcej mi nie trzeba
Ja podczas jednej sesji to tak zdurniałam, że oglądałam najbardziej zryte yaoi.
Nie wiem, co miałam wtedy w głowie.
W temacie podlinkowałam chyba najbardziej pojebaną scenę http://forum.mistrzowie.o...p=300084#300084
[ Dodano: 2017-02-03, 23:30 ]
Still better story than Twilight, of course
Ostatnio zmieniony przez Lilith 2017-02-03, 23:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum