Tez nie cierpie zydow i izraela. NIedawno mnie wywalili, ze swojej grupy z FB bo stwierdzielm ze hitler nie musial wiedziec o holocauscie, byli tez zli zydzi, byli zydzi komunisci (baa - Zyd wymyslil komunizm), ze hitler nie byl najgorszy.. Ogolem to parszywce
Oczywiscie tez sie zgadzam ze Austryjacyk, Luksemburczcy, Liechtensteinczycy i Szwajcarzy to Niemcy... ale szwajcarzy i liechtensteiczycy sa normalni.
Co do Australii - to was zdziwi ale jestem milosnikiem gadw, plazw, owadow itp... mialem kiedys ptasznika i weza... Ogolem to jesli chodzi o polityke gospodarcza to nie pierd*l glupot.. maja wysoka place minimalna. Dalako na tym nie pojadaa.
a moze ty nie bedziesz obrazac Brytyjczykow, Muzulmanow i 2/3 Europy? ;o tylko nie wyskakuj tu z "bo oni sa debilami a Japonczycy nie". ja tez sie z Jankielem nie zgadzam ale jego uzasadnienie bardziej logiczne, nawet jezeli chodzi tylko o jezyk, humor i historie.
Ja sobie chciałem coś skomentować niby poważnie ale jednak z przymrużeniem oka to VanHelsing musiał jak zwykle wszystko spier.dolić!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Wrzucanie wszystkich do jednego wora, ocenianie jednakowo i według stereotypów wszystkich urodzonych w danym kraju to nie kolektywizm tylko idiotyzm
Jako lewak proszę abyś nie przyrównywał do mnie wojtka
Jak mnie wkur*ia ta jego "wszystkowiedza". On może kogoś oceniać, my już nie. Najlepiej żebyśmy się podporządkowali naszemu krulowi Wojciechowi...
On ma racje. My nie. No kur*a. Się zdenerwowałem.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Jak mnie wkur*ia ta jego "wszystkowiedza". On może kogoś oceniać, my już nie. Najlepiej żebyśmy się podporządkowali naszemu krulowi Wojciechowi...
Dlatego lepiej z nim na poważnie nie rozmawiać.
Obrazek
Mógłbym to przemilczec ale jesli ktos tu jest idiotą to wlasnie ty. Zachowujesz sie jak idiota, masz charakter jak idiota.
TO SOBIE GDZIES ZAPISZCIE BO NIE WIEDZIALEM, ŻE TO POWIEM
Przy tobie Milo to geniusz.[/b]
[ Dodano: 2014-02-12, 13:01 ]
icywind napisał/a:
Wrzucanie wszystkich do jednego wora, ocenianie jednakowo i według stereotypów wszystkich urodzonych w danym kraju to nie kolektywizm tylko idiotyzm
To to z tego powinnoś być zadowolony.
To ja proszę aby nie porównywac mnie do jakiegos sera... Stawianie mnie w jednym rzędzie z jakims komunistycznym odpadem mnie obrzydza..
lewacy to podludzie, gorsza odmiana człowieka, cos miedzy człowiekiem a tym co wydala w kiblu... Ja rozumiem porównywac mnie do nazistów, to byli ci inteligentniejsi lewacy... ja rozumiem do MUssoliniego, on byl bardziej centrwoy.. Faszystów to nawet lubie w koncu Piłsudski, Mussolini i inni faszysci nikomu nic zlego nei zrobili..
Ale obraya mnie porwnzwanie do ccyerwonego motlochu y ktrzm tz sie bratasz inteligencie.
[ Dodano: 2014-02-12, 13:01 ]
Zaknafein napisał/a:
icywind napisał/a:
Ok.
Już nie będę Wybacz.
Wojtek jest dużo niżej niż lewica.
Nie da sie być nizej niz lewica... Mozesz miec takie wrazenie bo spadles na samo dno, dostales bólu d*py i teraz zachowujesz sie jak popi*przony kretyn....
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie da sie być nizej niz lewica... Mozesz miec takie wrazenie bo spadles na samo dno, dostales bólu d*py i teraz zachowujesz sie jak popi*przony kretyn....
No tak, ja się zachowuje jak popie*rzony kretyn Za to w galerii od 2 dni możemy ogladac okaz kogoś ultra normalnego
To ja już wolę być pope*rzonym kretynem, niż "normalnym" tak jak Ty
Jak chcecie się wzajemnie wyzywać to róbcie to przez pw, a o polityce dyskutujcie w dziale polityka, to jest temat o ulubionych/znienawidzonych krajach, a nie o Marksie.
Edit: ok nieaktualne, AM mnie już uprzedził i offtop poleciał do kosza
Ostatnio zmieniony przez Davos 2014-02-12, 13:31, w całości zmieniany 2 razy
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum