Wysłany: 2013-09-21, 13:43 Konkurs na twarze bannera !
Ogłaszam konkurs na twarz do nowego bannera.
Główna nagroda to właśnie dostanie się do nowego bannera.
Oto formularz zgłoszeniowy.
Nick:
Avatar (co przedstawia oraz jaki chcecie mieć na bannerze):
Inne dodatkowe dane dotyczące avatara:
Dlaczego właśnie ty powinieneś dostać się na nowy banner ?:
Czym chcesz mnie przekupić ?:
Nick: wiadomo
Avatar (co przedstawia oraz jaki chcecie mieć na bannerze): obojętne, może być ten z Mewtwo w środku co dałeś na aktualnym bannerze
Inne dodatkowe dane dotyczące avatara: wszystko już wiesz
Dlaczego właśnie ty powinieneś dostać się na nowy banner ?: wiadomo
Czym chcesz mnie przekupić ?: eee...jesteś fajny
Na razie mam 4 oficjalnie zgłoszone osoby na konkurs na twarz banneru. 3 przez PW i jedna w temacie. Razem ze mną to będzie 5 osób. Może wrzucę Konto Testowe i będzie 6
Inne dodatkowe dane dotyczące avatara: Nie.
Dlaczego właśnie ty powinieneś dostać się na nowy banner ?: Bo jestem zwycięzcą
Czym chcesz mnie przekupić ?: Wszystkimi literkami
qwertyuiop
asdfghjkl
zxcvbnm
mogę też sprzedać duszę.
To ja też się zgłoszę:
Nick: Szyszek27
Avatar: Taki, jaki mam obecnie, z M. Shadowsem.
Dlaczego właśnie ja: Bo twarz Shadowsa na pewno uświetni banner A chcemy, żeby banner wyglądał super
Czym przekupić: trzydziestopak wódki, flachy 0,7 + 1000000 zł kieszonkowego.
Nick: Pingvin
Avatar (co przedstawia oraz jaki chcecie mieć na bannerze): Postać taka jak mam, jak coś to mam w lepszej rozdzielczości, ale wystarczy szukać obrazem w google.
Inne dodatkowe dane dotyczące avatara: sratatableblebleble
Dlaczego właśnie ty powinieneś dostać się na nowy banner?: Bo rozstrzelam cię jak się nie dostanę
Czym chcesz mnie przekupić ?: A czym powinien? Oczywiście waluta forumowa
A jakieś jeszcze życzenia? Martwa koza? Mózg szympansa? Praliwibrator?
Ostatnio zmieniony przez Pingvin 2013-09-22, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Nick: <---------
Avatar (co przedstawia oraz jaki chcecie mieć na bannerze): To co mam w avatarze, czyli słownik ortograficzny.
Inne dodatkowe dane dotyczące avatara: Jest zajebisty.
Dlaczego właśnie ty powinieneś dostać się na nowy banner?: A dlaczego nie?
Czym chcesz mnie przekupić ?: Wódka. Dużo wódki z mojego prywatnego składziku. Zapas przecinków na rok: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum