Lilith_Madness, zawsze myślałam, że to przypadek i tylko się tak mówi, że rude to fałszywe i wredne, ale sądząc po kolorze sierści mojej macochy i kota stwierdzam, że to jednak prawda. Kolejny kot bedzie czorny jak smoła
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Miałam czarnego kiciusia, takiego puchatego. Miał na imię Diesel, bo przypominał taki dym, jaki dizlowe auta kopcą xD
Niestety, wpadł pod samochód. Mózg rozpaprany na pól jezdni
Lilith_Madness,
z czarnych to miałam Kilera i Ramzesa.
Kiler umarł, bo się zagłodził... był w sumie kotem mojej mamy i jak mama zmarła to kot przestał jeść i pić. weterynarz stwierdził, że pewnie mu to minie samo, ale no wyszło jak wyszło. A Ramzes był też wredny, ale myślę, że bardziej z zazdrości, bo w czasie kiedy miałam Ramzesa miałam też Zuzę (norweski leśny) no i każdy się nią zachwycał, a tamten był zwykłym dachowcem i chyba zazdrościł Zuzi fejmu i dlatego był złośliwy
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Dead_Laugh, Nigdy nie jest za dużo kotów.
Nie miałam nigdy psa i nie zamierzam mieć, ale podobają mi się dobermany i samoyedy. Takie psy są za duże na moje mieszkanie i do tego nie mam własnego, ogrodzonego podwórka, więc to dodatkowy problem.
Ascara, i ten Ramzes też miał charakter "pana i władcy", ale tak bardziej niż inne koty ?
Ulubiona rasa? Hmmm.. nie wiem. Ale moja mama ostatnio mówiła, że chciałaby mieć kota norweskkego leśnego :3
Kiedyś myślałam o maine coon, ale coś podejrzewam, że tu by wyrosło kocisko większe ode mnie xDDD
[ Dodano: 2016-12-07, 16:19 ]
Kot is love, kot is life ♡♡♡♡♡
Kotów nigdy za wiele. Kociarze przejmują ten temat,
Czyli lubisz japońskie rasy (inu /いぬ/ to po japońsku pies).
Sama miałam owczarka niemieckiego, ale zmarł mi rok temu. Wykrwawił sie na moich oczach ;___;
Sheila, nie moja, ale bardzo ułożona suczka należąca do ciotki. Zawsze, gdy jesteśmy u niej w odwiedzinach, szczeka na moją palącą matkę, bo u nich w domu nikt nie pali
Ta, zdjęcie robione kalkulatorem bo stare
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Ostatnio zmieniony przez Mańka 2016-12-07, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Sheila, nie moja, ale bardzo ułożona suczka należąca do ciotki. Zawsze, gdy jesteśmy u niej w odwiedzinach, szczeka na moją palącą matkę, bo u nich w domu nikt nie pali
Fajna
Dead_Laugh napisał/a:
To porozmawiajmy teraz o psach. Jaka jest wasza ulubiona rasa?
Owczarki niemieckie.
Piękne, inteligentne i kontaktowe. Idealne do obrony domu, wykrywania narkotyków i pilnowania Żydów w obozach.
Ogólnie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum