No jest taka sprawa, że jeszcze wczoraj, ogólnie wstecz czasu miałem normalnie zapamiętane hasło i zaznaczone, żeby mnie nie wylogowywało. Dzisiaj po dłuższej przerwie, gdzie czytam inne strony, odświeżam ShoutBoxa i jestem wylogowany. Strasznie denerwujące. Czyżby Shar coś znowu zepsuła?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Normalna sprawa, mnie też czasem na forum wylogowuje, zdarza się nawet, że w trakcie pisania dłuższego posta Nie wiem dokładnie, po jakim czasie bezczynności, chyba gdzieś tak po 3-5 minutach.
Normalna sprawa, mnie też czasem na forum wylogowuje, zdarza się nawet, że w trakcie pisania dłuższego posta Nie wiem dokładnie, po jakim czasie bezczynności, chyba gdzieś tak po 3-5 minutach.
Ale wcześniej takiego czegoś nie miałem Teraz nawet jak zamknę przeglądarkę to mnie wylogowuje, chociaż mam zapisane i ustawione, żeby nie wylogowało. Nie czyściłem haseł ciasteczek itd.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Hm, ciekawe, ja tak miałem od zawsze, ale też niczego nie ustawiałem odnośnie wylogowywania. Mam Firefoxa.
Też mam i dokładnie wczoraj się zepsuło
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Odkryłem sekret. Po zainstalowaniu HOMM zaczęło mnie wylogowywać. Teraz jak wygasi mi się ekran to też wylogowuje Taka sprawa.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
właśnie napisałam długą wiadomość o tym że to wylogowywanie nas nie ma sensu, klikam "wyślij" a tutaj "zaloguj się", i mój post zniknął, moja cierpliwość się skończyła
powtórzę się, to nie są konta bankowe żeby trzeba było aż tak dbać o naszą prywatność, po co komu to "zabezpieczenie"
w ciągu ostatnich pół godziny na forum (ciągle tu coś robię i klikam), wylogowało mnie już 5 razy
Czyli to jednak nie przez Hirołsy ;_; Teraz Barbra wiesz o czym mówię
właśnie napisałam długą wiadomość o tym że to wylogowywanie nas nie ma sensu, klikam "wyślij" a tutaj "zaloguj się", i mój post zniknął, moja cierpliwość się skończyła
W takim wypadku trzeba kliknąć "wstecz", tam post będzie, tylko trzeba go skopiować, zalogować się ponownie i wkleić. Ja na wszelki wypadek dłuższe posty zawsze zapisuje przed wysłaniem, bo też mnie czasem wtedy wylogowuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum