Odkąd mam Tomka w avatarze czuję się zupełnie odmieniony, on nadaje moim postom kolorytu, ułańskiej fantazji i tego specyficznego poczucia bycia kimś. Kimś wielkim. Kimś wybitnym.
Nie sądzę by ktoś chciał przyjść na forum, którego moderator ma Karolaka w awatarze. :I
A zależy nam naprawdę na masowym przyciąganiu nowych userów? Jak ktoś będzie chciał sprawdzić forum mistrzów to trafi do nas bez problemu. Pisanie PW z zaproszeniami miało sens, kiedy forum było małe i cierpiało na niedostatek userów. Ale teraz sytuacja jest trochę inna.
No chyba, że ktoś na mistrzach będzie się wyróżniał fajnymi komentarzami/ripostami, wtedy można go zaprosić. Ale w masowym pisaniu PW do jakichś randomów nie widzę zbytnio sensu...
No szału nie ma ci powiem, kiedy ktoś ostatnio założył temat w powitalni i jest aktywny? Dawno, a nie chodzi mi znowu o jakichś randomów ale umiarkowanie choćby aktywnych. Sam gdybym nie został bezpośredniego zaproszenia od Bartka to bym tu nie był. A też nie byłem jakoś super aktywny na mistrzach.
Ale trochę ciężko jest się tu wbić, bo na tym forum atmosfera jest specyficzna i humor dosyć hermetyczny. Ja chyba dopiero za drugim czy trzecim podejściem w miarę się zaklimatyzowałam i to chyba głownie dlatego, że miałam wspólny temat w postaci narzekania na Kroka, który na moim poprzednim forum odwalał podobne cyrki jak tu.
gdy forum było nowe to łatwo było wniknąć - każdy był nowy. Teraz rzeczywiście jest dość hermetycznie. Ale np. Lili po namowach zaczęła nakurwiać posty jak Wojtek lewaków i proszę jak się ładnie wkręciła
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Sam gdybym nie został bezpośredniego zaproszenia od Bartka to bym tu nie był. A też nie byłem jakoś super aktywny na mistrzach.
Wtedy wszyscy trafiali na forum dzięki PW od jakiegoś usera bo zwyczajnie nie było innej możliwości, żeby się o forum dowiedzieć. Ale teraz jest bezpośredni link na mistrzach więc jak wspomniałem, jak ktoś będzie chciał to trafi tu bez problemu.
ChodnikowyWilk, ale to są pojedyncze przypadki. Znacznie więcej jest osób, które napisały kilka-kilkanaście postów i ucichły, bo nie udało im się przebić i się wbić.
No tyle ze jak juz pisałem poczta pantoflowa jest bardzo skuteczna, bo grom osób może sobie nawet nie uswiadamiac ze mamy tu forum, a część pewnie jeszcze myśli ze jest to stare takich ludzi pewnie jest garstka ale myślę że warto, nie nachalnie. Ja będę próbował
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum