Ale i tak nikt nie wrzuci tego na mistrzów, bo po pierwsze z nieoficjalnego forum, a po drugie chronią wełona
ale i tak wielkie za posta. poprawiłeś mi chyba cały jutrzejszy dzień
Zrobiłam na forum nowy album na screeny "pamiątkowe" bądź takie, które nie nadają się na mistrzów lub grozi to banem, pogardą, kalectwem czy śmiercią, zawierają humor wewnętrzny, bądź w ogóle taki, który tylko my ogarniemy, a nie cała strona.
niestety limity rozmiaru i wymiarów w tej galerii są paskudne i nie można ich zmienić, dlatego trzeba dawać zmniejszoną ich wersję (polecam program IrfanView do zmniejszania, chociaż niektóre strony hostingowe, np. ImageShack też się nadadzą), a do opisu bądź tytułu zdjęcia link do oryginalnego rozmiaru screena.
~Sharvari
Ostatnio zmieniony przez Sharvari 2014-02-01, 01:16, w całości zmieniany 3 razy
niestety nie i wkurza mnie to strasznie. lepiej dawać link do oryginalnego rozmiaru w opisie a najlepiej w tytule (nie wiem jak wyświetlić ten opis w ogóle)
O fajnie Miałem kilka skrinów, ale pomazałem. Poszukam.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Jezu. Tyle co dodałem tam skrinów to można całego SB odegrać.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum