Tu sie akurat zgodze z serem, że to raczej nie było z zamiarem obrażenia, tak się czasem teraz w necie pisze do jaj nawiązując do tej historyjki
Nie znałam, teraz będę wiedzieć. Człowiek uczy się całe życie. Niemniej mogło dla niezaznajomionych z tematem zabrzmieć źle, czyli np. dla mnie. Nie wiem, przyzwyczaiłam się, że nie wypala się z grubej rury wobec ledwo co poznanych ludzi, może to właśnie działa jak płachta na małpę...
Moim zdaniem jednak powinniśmy trzymać się tego limitu 60 postów, to i tak nie jest dużo. Oczywiście skoro już tu jest to niech zostanie, ale lepiej jakbyśmy na przyszłość trzymali się tego.
to nie było żadne chwalenie się ani przypomnienie, tylko ostrzeżenie kto tu kogo może do porządku przywoływać. bo sory, ale takie "kobieto ty nie wiesz z kim rozmawiasz, przeproś natychmiast jeżeli ci życie miłe" o kimś TUTAJ nieznanym jest nieco wkurzające. szczególnie kiedy ten ktoś sam się wyraźnie uważa za nie wiem kogo.
to nie było żadne chwalenie się ani przypomnienie, tylko ostrzeżenie kto tu kogo może do porządku przywoływać. bo sory, ale takie "kobieto ty nie wiesz z kim rozmawiasz, przeproś natychmiast jeżeli ci życie miłe" o kimś TUTAJ nieznanym jest nieco wkurzające. szczególnie kiedy ten ktoś sam się wyraźnie uważa za nie wiem kogo.
To do wodza pretensje mniej nie do mnie
_________________ Obalić tyrana!
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
To do wodza pretensje mniej nie do mnie
Sam się zarejestrowałeś.
Ale w sumie to dziękuję, że się, chociaż częściowo, hamujesz.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
urok sprowadzania znajomych na jakieś forum. identycznie było z Kropką Adijosa i lewakiem Wojtka. odpowiadanie za tą osobę, opowiadanie o niej, chwalenie się nią albo offtopienie o czymś, co tylko dane dwie osoby rozumieją.
nie mam żadnych pretensji, ale jednak jesteśmy na forum z ponad 150 użytkownikami, więc jeżeli jest coś co inni powinni wiedzieć czy kogoś znać, to trzeba to pisać, a nie bawić się w jakieś gierki, gadać między sobą i robić z innych idiotów. w każdym temacie.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Tego screena tylko wstawiłem i spytałem czy to ty potem sam zapraszałeś mnie. Orkę też zapraszałeś. Tak ostrzegam kogo winić na wypadek gdyby naprawdę przypłynęła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum