Z jakiegoś powodu Bartek obdarzył Cię zaufaniem i dopuścił Cię do grupy wcześniej Mam nadzieje, że nie będziemy musieli tego żałować, a teraz ładnie mu podziękuj
Dział widoczny dla użytkowników posiadających minimum 60 postów
Coś wam nie działa. Albo po prostu przed serem nic się nie ukryje.
Albo z jakiegoś powodu dostałeś wcześniejszy dostęp do ukrytego forum albo to jakiś błąd. No chyba, że masz ten dostęp ze względu na tytuł szlachecki, w końcu "ser" (sir) zobowiązuje
Z jakiegoś powodu Bartek obdarzył Cię zaufaniem i dopuścił Cię do grupy wcześniej
o, jak wszystkich widzę. chyba zapominamy po co ten limit. z tego co pamiętam to ser jest tylko znajomym widza z innego forum, który przyszedł tu po screenie z sb na głównej.
Moim zdaniem jednak powinniśmy trzymać się tego limitu 60 postów, to i tak nie jest dużo. Oczywiście skoro już tu jest to niech zostanie, ale lepiej jakbyśmy na przyszłość trzymali się tego.
I jak to w końcu jest? Jest ten limit, czy go nie ma? A jeśli jest to w imię czego nie stosuje się on do Sir Sera? Mnie to tam rypka bo i tak niczego właściwie w tych ukrytych tematach intymnego nie dodałem ale są zapewne tacy co mogą czuć dyskomfort.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Pod wpływem emocji z żółciutkiego, idealnego do starcia go na pizzę sera staje się pleśniową paskudą. (uwielbiam żółte sery, nienawidzę pleśniowych)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
mam, dlatego mam wyrąbane na wszelkie gwiazdeczki, tym bardziej takie z samouwielbieniem. nawet redaktorów mistrzów traktuję tu równo z resztą, czyli subiektywnie i na podstawie tego jak się zachowują. a tu ja jestem adminem i ty mi się nie podobasz, więc to raczej nie ja powinnam się pilnować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum