Myślę, że jak mama pierze bieliznę i prześcieradła, to coś tam do niej dociera. Nawet jeśli się pilnujesz, nikt nie jest nieomylny.
Nie poznala by sie.. ja jej mówie, że nie wiem skad te biale plamy (powaznie..)
I Ty wierzysz, że ona Tobie wierzy Buahahahaha... I że nie ma pojęcia co to Myślisz, że Twoi rodzice stworzyli Cię na odległość czy jak? Obudź się, są na tym świecie ponad 2x dłużej niż Ty
Mhm, moi rodzice udawali, że nie wiedzą, że palę. Przynajmniej wie, że nigdzie indziej nie szalejesz, to co ma mówić? Tak czy owak możesz w konkursie brać udział w masce i pod pseudonimem
Tak teraz mi się przypomniało. Kolegę uczyłem słowa: "onanizować się". Myślałem, że je*nę ze śmiechu. Idiota cały czas myślał, że to słowo to "aktualizować"...
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Mhm, moi rodzice udawali, że nie wiedzą, że palę. Przynajmniej wie, że nigdzie indziej nie szalejesz, to co ma mówić? Tak czy owak możesz w konkursie brać udział w masce i pod pseudonimem
O to czy nigdzie indziej nie szaleje martwic sie nie musza.. .zabezpieczeniem jest mój wyglad.
Jak uważasz, że wygląd e-e, to nadrabiaj charakterem. Ostatnio widziałam chłopca, który mógłby być Twoim starszym bratem (niezmiernie podobny), a miział się z taką gorącą dziewczyną, że uh... Każdy ma gust nieco inny, Ronaldo to nie dla każdego ideał itd itp. No i w-f nie zaszkodzi
[ Dodano: 2014-01-28, 20:08 ]
Nie nabijam się. Po prostu dobrze wiedzieć, że poza tą niechęcią i cynizmem jest nastolatek jak inni
Tak w ogóle to podobno od masturbacji można oślepnąć. Więc Wojtek powinien teraz widzieć tyle co Stevie Wonder, a jednak nadal ma wzrok. Czyli obalił mit : D
RudaMaupa napisał/a:
Myślę, że jak mama pierze bieliznę i prześcieradła, to coś tam do niej dociera. Nawet jeśli się pilnujesz, nikt nie jest nieomylny.
RudaMaupa napisał/a:
Nie, to musi być trolling, ja w to nie wierzę.
Też nie wierzę, że Wojtek to mówi na poważnie Albo faktycznie wykazuje się tu wieeelką naiwnością
Ogólem to wstyd sie przyznac ale jak z tym zaczynalem to zwalilem pare razy praktycznie na oczach rodziców bo myslalem, ze oni nie wiedza co to... wtedy powiedzialem, ze chce miec wiekszego i go wydluzam... to bylo z 4 lata temu.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum