Dobra, w sumie to sprawdzę z jakiej strony pobrałem i czy nie jest ona na czarnej liście, czy cuś.
Tymczasem dzisiaj złapałem 29 pokemonów, w tym 2 Drowzee z CP 100 i 102, czyli mocarne Uzbierałem 10 jaj z pokestopów (max można mieć 9, więc jedno się usunęło), przeszedłem 2km i wykluł się Caterpie ಠ_ಠ, aby wykluć następne muszę przejść 10 kilometrów ಠ_ಠ, następnym razem jak będę w mieście to się pobawię, naprawdę fajna sprawa, może w końcu nerdy zaczną wychodzić z domów Szkoda tylko, że trzeba siedzieć z nosem w telefonie, nogi na plus, oczy na minus. Do tego odkryłem parę fajnych miejsc w Suwałkach, o których nie miałem pojęcia (props dla twórców za pokestopy). Chyba nawet widziałem jednego typka, który podjebał mi Drowzee w Plazie xD
[ Dodano: 2016-07-12, 14:23 ]
Teraz pytanie, który team wybrać... Podoba mi się Mystic, ale wszyscy jarają się teamem Valor, a w sumie nie chcę być w tej hejtowanej grupie xD
Aż mnie kusi, żeby zainstalować i sprawdzić czy nie ma jakiegoś gówna u mnie w mieście... Ale bym wyglądał jak po*eb łażąc po mieście i gapiąc się cały czas w telefon. : P
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum