Wysłany: 2016-07-10, 18:57 Turniej Qizwanie nr. 4!
Tym razem ja organizuje!
na takich zasadach jak mistrzostwa w piłce a nie jakieś Chińskie wymysły, że zwycięzcy poprzednich części są od razu na przodzie i jakieś osobne drzewka dla przegranych itp xD
No to lecimy z zapisami
Start: 1 sierpnia 2016 roku
[ Dodano: 2016-07-10, 19:57 ]
zobaczymy ile grup się uzbiera mam nadzieje chociaż 4 będę najwyżej po 3 osoby w grupie. pożyjemy, zobaczymy
Idź pan w chuj, cudzych pomysłów się nie podbiera, pierwsza niepiśmienna zasada forum mistrzowie org wyryta przez Bartłomieja syna Ezekiela z łoża Babrowego.
Za każdym razem na innych. Testujemy. obserwujemy. Jakby nie było, to Ząbek robi.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
wybierzcie sobie jeden temat z tymi kłizami do pisania
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wybraliśmy już dawno. Morync próbował wzniecić bunt. Nie denerwuj się bo na spinie znowu zaczniesz w nocnych markach pisać kiedy nie trzeba i znów się pożegnamy.
........................
........................
ale ja dostałem bana... w sumie nie wiem za co. za te tematy? to dlaczego nadir nie?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Srurniej w srizowanie. Przestańcie tu spamić bez sensu
[ Dodano: 2016-07-11, 00:12 ]
macbed napisał/a:
^
Fail, widziałem nieudaną wersje. Po co ci to be?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum