Wybacz, że rzucamy linkami, ale Krokorok był tak nietypową postacią na tym forum, że nie da się tego opisać w kilku, czy nawet kilkunastu zdaniach w jednym poście. Po prostu kto się z nim nie zetknął, temu żadne wyjaśnienia nie oddadzą w pełni całej złożonej i popieprzonej osobowości Krokoroka
Ewentualnie możesz też przeczytać o nim opowiadanie: http://forum.mistrzowie.o...?t=1880&start=0Oparte na autentycznych wydarzeniach
Dziękuję za przybliżenie tej postaci. Widziałem już te troll konta na mistrzach ale byłem przekonany, że to troll na Kroka. Profil psychologiczny sobie już rozrysowałem jego i chyba nawet się cieszę że nie miałem okazji go spotkać na forum. Dosyć... specyficzna postać. Nie szkodzi że linkami. Jakoś to ogarnąłem więc dzięki za takie wyczerpujące odpowiedzi.
Trupiośmiechu weź poprawkę na to że akurat Davos jest psychofanem tego zjeba.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
U mnie zamiast Matki Boskiej, w wannie jest figurka Krokoroka
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
O kurwa! Aż się za nos w strachu złapałem żeby mi nie złamał. Skurwol jak żywy!
[ Dodano: 2016-05-18, 14:43 ]
Davos napisał/a:
Dokładnie tak. Mam całą chatą obklejoną jego zdjęciami i cytatami z forum, a w wannie zrobiłem nawet mini-ołtarzyk.
Wiedziałem. Ale cieszę się że wreszcie postanowiłeś się do tego przyznać.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mniej awangardowi użytkownicy nazwaliby to po prostu masturbacją.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum