dobra to mam takie pytanie, co ze szkłem hartowanym na zagięty ekran? musi być zagięte czy to jeden chuj? Bo na allegro widzialam różne opcje do wyboru, w sumie to jak i tak kupie etui to szkło jest potrzebne czy sobie odpuścić? Nie orientuje sie w tych szkłach itd bo nigdy wcześniej nie miałam i nie wiem czy zamawiać originalny od szajsunga czy mogę brać byle co i też bedzie dobrze, a że już wydałam miliony monet na tel to wole go nie rozjebać
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Generalnie szkło czy folia mają jedno zadanie - ochronić ekran przed zadrapaniami, przed zbiciem ekranu uchroni Cię jedynie Twoja uwaga i ostrożność. Lepiej zainwestować w dobry case ochraniający także rogi smarkfona.
[ Dodano: 2019-01-27, 20:49 ]
BTW: co to za model?
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
niestety ale szkła na telefony z zagiętym ekranem nie pokrywają 100% ekranu albo są specjalnie dopasowywane ale droższe i ciężej założyć.
Najlepiej folię, chociaż ja mam np. taki, który pokrywa całe przednie szkło i ma takie czarne elementy imitujące elementy telefonu, ale to niestety też idealnie nie dolega
manciara9, wzięłam S8, jakos najbardziej mi odpowiadał
Moris299, cóż najwyżej zainwestuje w te droższe niestety jak trzeba, nie przemyślałam tego w sumie wcześniej
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum