Rozpisałem się, więc postanowiłem uporządkować ten tekst
Oto legenda
pingvin pieprzy bzdury meritum, jak już wszedłeś to przeczytaj to
Hej. Zawsze korzystałem ze zintegrowanej karty dźwiękowej i słuchawek z carefoura. Ostatniej wiosny kupiłem sobie słuchawki philips shp 1900/10 za 50 zł. Na tej karcie i nie było sensu kupować lepszych. Ostatnio zaszalałem i kupiłem sobie kartę asus xonar dg(100 zł) . Dźwięk nigdy nie był tak czysty, głośny i... no, nie ważne. I było pięknie do dzisiaj, kiedy to lewa słuchawka przestała działać. Będę patrzeć, ale załatwiłem już w ten sposób kilka par słuchawek, wątpię żeby jeszcze coś z nich było. Dlatego wypadałoby kupić nowe, do 100 zł (im mniej tym lepiej, ale więcej niż 100 nie dam na pewno) . Jakie słuchawki do 100 zł polecilibyście mi? Zastanawiałem się nad Panasonic RP-HTF295E i Sennheiser HD 201 . Używał ktoś ich? A może polecacie inne?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Jest jedyna opcja, której nic w tej cenie nie pobije: http://www.ceneo.pl/6307794
Zresztą poszukaj jakiegokolwiek porównania Senków z Superluxami, a otrzymasz odpowiedź
Gdzieś czytałem wypowiedź audiofila, który sprawdził dużą ilość słuchawek i superluxów nie polecał (tych z wyższych półek). http://forum.pclab.pl/top...SuperLux-HD681/ Tu masz "pojedynek", które lepsze.
Gdzieś czytałem wypowiedź audiofila, który sprawdził dużą ilość słuchawek i superluxów nie polecał (tych z wyższych półek). http://forum.pclab.pl/top...SuperLux-HD681/ Tu masz "pojedynek", które lepsze.
Prawda, że te wyższe modele Superluxa już nie mają takiej relacji jakość/cena. Akurat Hd681 są ewenementem.
No niby ak, ale są brzydkie jak noc. A na razie udało mi się naprawić stare, więc już mi się nie śpieszy, więc zdążę odłożyć trochę kasy. Dlatego podbijam cenę do 150. Znajdzie się coś lepszego czy dalej Superluxy>Senki>Cokolwiek ?
Jeśli do domu to po co Ci słuchawki, które ładnie wyglądają. "Liczy się wnętrze".
Jesli ktos jest bassheadem to ze swojej strony polece AKG seria DJ np. k518dj w cenie do 200 zl i ich starszego brata ktorego uzywam na codzien k181dj obecnie chyba ponizej 500 mozna je dorwac.
A co do tych AKG, to nie wiem, czy jest sens kupowania zamkniętych i dość mocno cisnących słuchawek do dłuższego używania w domu. Na dwór jak najbardziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum