Przyjdzie kiedyś to przyjdzie. Nie przyjdzie to nie przyjdzie. Męża ma, rozmnożyć się chce, karierę w korpo robi, to tamto i owamto przez które zniknęła z dnia na dzień. Się żyje się. Że może na internety nie starcza czasu i wybrała akurat piekielnych. Czemu nie forum? nie wiadomo. Widocznie czegoś cuś nie chce skoro nie przychodzi. Jej sprawa, w porządku, szkoda wielka ale trudno, powodzenia w real life. A wy tu odpierdzielacie akcje typu Lassie wróć. Nie popieram.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Przecież ona nawet nie siedzi na piekielnych. Weszła bo ją wkurzyła sytuacja i chciała opisać. Ostatnia jej regularna aktywność jest z maja. Nie ma czasu na nic, dajcie żyć Kocham ją
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
O to to to. Z Barbuszką tworzymy wspólny front: Tęsknimy pamiętamy i dajemy żyć Rudej. Zapominamy i nigdy więcej przy żadnej okazji nie wspominamy Krokoroka. Barbuszko chcesz dodać jakiś jeszcze postulat?
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja w tej akcji nie widzę niczego złego, przynajmniej dopóki nikt nie kieruje w stronę Rudej bluzgów czy pretensji :] Posty typu: "Tęsknimy" nie są szczególnie nachalne, a może spowodują, że Ruda się rozczuli, że o niej pamiętamy i zajrzy tu chociaż na chwilę.
Inna sprawa, że skoro nawet na Piekielnych, gdzie się udziela, była ostatnio 22 grudnia to bardzo możliwe, że zbyt szybko tych wiadomości nie przeczyta...
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum