Fajna piosenka, ale nie jestem pewna czy wrzuciłeś ją ze względu na nawiązanie do mojego nicka, czy jako domniemanie, że mój problem dotyczy jakiegoś jednego wydarzenia w niedalekiej przeszłości, które wnioskując po teledysku miałoby dotyczyć rozstania albo rozterki miłosnej. Jeżeli to drugie, to jest to bardzo odległe od rzeczywistości, ale nie ukrywam, że jestem bardzo zaskoczona zauważeniem, że mój obecny problem istnieje, tym bardziej próbą stanięcia w mojej obronie ze względu na niego. Dziękuję.
love, naprawdę, czasami rzucasz się jak gówno w betoniarce jak nawet nie ma o co...
Dla mnie jest o co, dla Ciebie nie ma o co. To jest coś, co nazywa się byciem różnymi ludźmi, którzy mają różne punkty widzenia. Ja Twój punkt widzenia rozumiem, zapraszam do zapoznania się z moim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum