Która z gwiazd nie miała kontaktu z narkotykami? Podaje się im je na uspokojenie kiedy się mocno stresują. I z tego prędzej czy później wychodzą nałogowcy.
mówił że jak sobie to wstrzykniesz, czujesz się wspaniale, jest to tak cudowne uczucie że nie można tego do niczego porównać (nawet do ogromnej przyjemności z fapania ;] )
To zalezy od techniki... ja jestem profesjonalista a ten to pewnie walic nie umie tylko trzepie z 3 minuty i tyle.. amator jak cholera... przedewszystkim nalezy zacisnac miesci to wtedy intensywnosc jest wieksza.. dodatkowo oddychac wolniej i jak juz chcesz dojsc do zatrzymac i dalej walic.. Jestem profesjonalista z prawie 5letnia praktyka. Mozna mi zaufac..
Barbra, Ona byla jedna z najpiekniejszych aktorek jakie widzialme (ona, bridget reaganm laska z zaguionych i jakas inna..) NIe wiem jak mozna sie tak spieprzyc dla jakiejs przyjemnosci.. jak mowilem o selekcji naturalnej wsród cpunó to mialem na mysli jakiegos zula.
love178, Ja nie bralem..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum