_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Co do rozgrywania meczów to myślałem nad 2 wariantami:
- wariant prosty - gramy do dwóch zwycięstw, zwycięstwo = 3pkt, porażka = 0pkt.
- wariant urozmaicony - gramy do trzech zwycięstw, zwycięstwo 3:0 lub 3:1 - 3pkt, zwycięstwo 3:2 - 2pkt, porażka 0:3 lub 1:3 - 0pkt, porażka 2:3 - 1pkt.
jak wolicie? Chyba że macie lepszy pomysł, to piszcie.
Do trzech.
3-0 3pkt, 3-1 2pkt, 3-2 1pkt, porażka to porażka więc zawsze 0pkt.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum