Mnie zima aż tak nie przeszkadza jak siedzę w chacie, ale wkurza mnie, że trzeba wstawać o pół godziny wcześniej bo skrobanie szyb, odśnieżanie wyjazdu i jeszcze jazda w kilometrowych korkach bo jak nasypie śniegu albo oblodzi drogi to wszyscy jadą 30 km/h
Na cholerę mi auto jak w dwa kroki dojdę na miejsce.
A tak na serio, to zeskrobać lód z szyb to raczej nie problem. A akumulator w skrajnych warunkach możesz wyjąć na noc.
Jesień - Szara, Ponura, Depresyjna, liście znikają z drzew, zwiastun zimy - najchujowszej pory roku.
Zima - Najchujowsza pora roku. 8 godzin słońca, ciemno, zimno, zmarznięte palce, brak możliwości chodzenia na krótki rękaw, szczególnie w nocy
Wiosna - Powrót dobra, ciepła i radości. Robi się zielono, ciepło i wesoło. Dni coraz dłuższe i już wiesz, że niedługo najlepsza pora roku. Jedyna wada to alergie.
Lato - Jedyna pora roku dla której warto żyć. Ciepło, długie dni, dużo czasu(póki się chodzi do szkoły ) żadnych kurtek, bluz ani czapek. Nawet jak masz za zimne malibu to w sumie lepiej bo się można ochłodzić. Wady: 0
A co do wyjeżdżania w ciepłe miejsca:
Bardzo chętnie. Jak byłem w Australii to jednego dnia były 43 stopnie. Cudowny dzień(po za tym, że się las zapalił)
V - r tak pewnie ty to robisz. Ostatnie zdjęcie jakie wrzuciłeś to byłeś w kurtce a jest lato wiec sorry ale jak ktoś w kurtce chodzi latem to jest chyba jakiś cienki np. ty.
Pozdrawiam
Co nie zmienia mojego stanowiska w kwestii zimy. W sumie sam chciałem o tym napisać co napisała Nadir. Wkurza mnie myśl, że już niedługo nie będzie tak pięknie ///
Przypomnieliście mi, że jutubowskie skurwysyny zamknęły kanał Occult Warwulfa. Tyle miał muzyki, jebaniec, w dodatku jako jedyny uploadował Winterforest, a chciałem se posłuchać.
Jedyna zaletą lata są koncerty pod chmurką takie są najlepsze.
A tak to tylko zima, jesienią i wiosną rano za zimno, w dzień za ciepło. Lato to już w ogóle kupa, gorąco w chuj, jedziesz pks w którym jest 50 stopni (na zewnątrz 30) i wychodzisz cały mokry jak jakaś pizda i jesteś chodzącym roztopionym przegrańcem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum