[ Dodano: 2015-09-14, 19:21 ]
Ej, to wychodzi na to, że tylko w plutonie tak kijowo idzie
Po kolacji zagram parę bitew sam a potem znowu z Tobą, zobaczymy co z tego wyjdzie
[ Dodano: 2015-09-14, 19:23 ]
+ dopisek dla ludzi "chuj nas obchodzą twoje czołgi"
Nażarłem się ciasteczek i nie jestem głodny. Z drugiej strony mam ochotę na coś ciepłego na kolację, ale wiem, że nie zjem za dużo. Głupie uczucie.
I ponarzekam na to, że napisałem pracę inżynierską, a nie mogę jej wydrukować na jutrzejsze spotkanie z promotorem bo właśnie skończył mi się tusz w drukarce.
A nie możesz zgrać tego na pendrive'a i wydrukować na mieście w jakimś punkcie ksero? Albo na uczelni?
Davos, mogę, ale chciałem jechać prosto do promotora, a tak będę musiał jeszcze się kręcić po mieście...
macbed, nie zrobiłem, szpan na inżynierkę działa tylko na laski, ale działa. W każdym razie dzięki.
_________________ 1) "We can't avoid the battle, but we can choose the battlefield."
2) Secret Service - Tajemnicza Zastawa
bolą mnie łydki i prawa kostka i lewe ścięgno achillesa i prawe biordo i lewe kolano i obtarł mnie lewy but i wbiłam sobie coś w prawą stopę i mam kompletnie rozciętą wargę i zaczerwienione oczy i boli mnie kręgosłup i brzuch i głowa i nie mam siły spać
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum